17.11.2022, 09:30
Сирники в духовці за 30 хвилин: рецепт сніданку від Клопотенка
Смачний сніданок для всієї сім'ї.
ІНГРЕДІЄНТИ
450-500 г Сир (Творог)
1 шт. Яйце
50-80 г Борошно пшеничне
100 г Цукор (4 ст. л.)
50-75 г Родзинки (по желанию)
10 г Цукор ванільний (1 ч. л.)
1 дрібка Сіль
за смаком Полуниця (за бажанням)
за смаком Апельсинова цедра (за бажанням)
за смаком Сметана (за бажанням)
Приготування:
1. Беремо досить сухий і однорідно-кремовий сир. Якщо у вас сир з великими шматками, то розімніть його виделкою. У ємність із сиром (450-500 г) додайте цукор (100 г), сіль (1 дрібка) і ванільний цукор (10 г). Потім додайте яйце (1 шт.) та перемішайте.
2. Додайте пшеничне борошно (50-80 г). Регулюйте кількість борошна виходячи зі своїх вподобань і вологості сиру.
3. Дуже ретельно перемішайте сирну масу. Чим більш однорідною буде маса, тим ніжнішою вийде в підсумку текстура сирників.
4. Вимісіть тісто і сформуйте сирники бажаного розміру. Із вказаної кількості інгредієнтів вийде 12-15 штук. Викладіть сирники на деко, застелене пергаментом.
5. Випікайте сирники в духовці в режимі конвекції при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин. Подавайте сирники ще теплими з розмороженою полуницею і цедрою апельсин або в класичному варіанті - зі сметаною. У будь-якому випадку буде дуже смачно.
450-500 г Сир (Творог)
1 шт. Яйце
50-80 г Борошно пшеничне
100 г Цукор (4 ст. л.)
50-75 г Родзинки (по желанию)
10 г Цукор ванільний (1 ч. л.)
1 дрібка Сіль
за смаком Полуниця (за бажанням)
за смаком Апельсинова цедра (за бажанням)
за смаком Сметана (за бажанням)
Приготування:
1. Беремо досить сухий і однорідно-кремовий сир. Якщо у вас сир з великими шматками, то розімніть його виделкою. У ємність із сиром (450-500 г) додайте цукор (100 г), сіль (1 дрібка) і ванільний цукор (10 г). Потім додайте яйце (1 шт.) та перемішайте.
2. Додайте пшеничне борошно (50-80 г). Регулюйте кількість борошна виходячи зі своїх вподобань і вологості сиру.
3. Дуже ретельно перемішайте сирну масу. Чим більш однорідною буде маса, тим ніжнішою вийде в підсумку текстура сирників.
4. Вимісіть тісто і сформуйте сирники бажаного розміру. Із вказаної кількості інгредієнтів вийде 12-15 штук. Викладіть сирники на деко, застелене пергаментом.
5. Випікайте сирники в духовці в режимі конвекції при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин. Подавайте сирники ще теплими з розмороженою полуницею і цедрою апельсин або в класичному варіанті - зі сметаною. У будь-якому випадку буде дуже смачно.
Категорія: Новини > Життя
Автор: Ольга НауменкоПереглядів: 3520Інші статті рубрики:
5 хвилин на підготовку: максимально швидкий рецепт яблучого пирога до чаю
Що приготувати, коли хочеться смакоту, але багато часу немає? Смачний швидкий пиріг за нашим рецептом!
переглядів: 1069
Уже цього тижня частина християн святкуватиме Великдень
Дізнайтеся усі дати цієї важливої для християн (і не тільки) події.
переглядів: 439
У Рівному відбудеться БЛАГОЯрмарок
Рівненська обласна філармонія долучається до ініціативи Святослава Кокоші й запрошують відвідати Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ у Органному залі!
переглядів: 435
У Рівному завершилися обласні змагання з шахів
Фінал Чемпіонату області з шахів проходив у приміщенні першої ДЮСШ Рівненської міської ради.
переглядів: 477
Сьогодні у Рівному буде лекція про історію фотографії
27 березня о 14:00 у Рівненській обласній універсальній бібліотеці запланована подвійна лекція про історію фотографії у Рівному.
переглядів: 410