21.11.2022, 16:10

Куряча грудка запечена в картоплі: рецепт ситного обіду за годину

Це відмінний варіант дуже смачного, ароматного та ситного обіду для всієї родини. Готувати таку страву дуже просто і швидко.
Інгредієнти:
картопля середнього розміру - 8 шт.;
куряча грудка - 300 г;
цибуля - 1 шт.;
часник - 2 зубчик;
гриби - 200 г;
твердий сир;
копчений бекон - 100 г;
куряча приправа.

Приготування:
1. Картоплю вимити, обсушити. Поставити в розігріту до 180 ° C духовку приблизно на 45 хвилин. Коли вона стане м'якою, дайте їй охолонути. Розрізати навпіл і зробити поглиблення.

2. Вимийте курячу грудку, наріжте її кубиками і посипте приправою для курки. Це додасть м'ясу більш виразний смак і збереже соковитість курки.

3. Бекон нарізати кубиками й обсмажити на сковороді, поки не розтане жир. Прибрати з сковороди зайвий жир, додати нарізану курячу грудку. Підсмажте їх ненадовго, щоб усередині вони залишилися сирими.

4. Цибулю нарізати скибочками, гриби вимити і розрізати навпіл. Часник дрібно нарізати, додати до курки і все разом трохи обсмажити на сковороді. Натерти сир.

5. Викладіть обсмажену курку з овочами в миску і змішайте з м'якоттю картоплі, грибами, часником і половиною натертого сиру. Приправити приправою для курки. Наповнити начинкою половинки картоплі. Зверху посипати натертим сиром. Викладіть на деко. Поставте все в розігріту до 190 ° C духовку приблизно на 20 хвилин.

Смачного!