Ми у Facebook
24.11.2022, 07:22

Хто переможе в матчі Еквадор – Сенегал

Чемпіонат світу з футболу надзвичайна подія, яка відбувається раз на 4 роки. Навіть ті, хто не цікавиться цією грою не може пройти повз. Крім того, вперше турнір приймає країна Близького Сходу, де панує абсолютна монархія.
Як проходить Чемпіонат світу з футболу
У Чемпіонаті беруть участь 32 команди зі всього світу. Усі з нетерпінням будуть чекати фіналу, який пройде 18 грудня. Але поки найкращі національні збірні борються за вихід із групи.

Напружена та непередбачувана боротьба зробила ставки на матчі з футболу найпоширенішими та найпопулярнішими. Багатомільйонна армія фанатів збирається біля екранів під час кожного матчу. То чому ж не дати цій величезній армії фанатів заробити на грі своїх фаворитів? А це краще робити разом з Parimatch Ця букмекерська контора створює кращі умови для беттинг.

Робимо ставки разом з Parimatch


Під час Чемпіонату світу з футболу можна зробити багато ставок, через велику кількість матчів за короткий проміжок часу.

Незабаром усі гравці Паріматч зможуть зробити свою ставку на матч 3-го туру між збірними Еквадору та Сенегалу у групі A. Гра відбудеться 29 листопада на стадіоні «Халіфа» у Досі. Початок о 17:00. Зараз усіх цікавить питання – Еквадор - Сенегал коефіцієнти. Хто з переможе? Гравці з Південній Америці або футболісти із Західній Африці, які стали чемпіонами Чорного континенту у минулому році?

Фахівці Паріматч вважають, що перемогу у цьому поєдинку здобуде саме Сенегал. Аналітики пропонують зробити ставку з коефіцієнтом 2.7. При цьому на перемогу Еквадору ставка 2.8. Якщо хочете поставити на нічийний результат, що зараз часто буває під час турніру, то в такому разі ставка 3.25.

Чому зараз такі коефіцієнти? Річ у тім, що збірна Еквадору не виграла в 9 зі своїх 15 останніх матчів. Однак все може змінитися саме 25 листопада, коли футболісти з Південної Америки зіграють зі збірною Нідерландів.

Які ставки можна робити в букмекерській конторі Parimatch


Букмекерська контора Паріматч приймає ставки не тільки на перемогу або нічию. У списки є такі види:

На результат. Це найпопулярніший. Достатньо вибрати один із трьох підсумків, щоб виграти!
Подвійний результат. Тут вибирайте перемогу першого клубу чи нічию, другого клубу чи нічию, перемогу одного з клубів (не нічию)!
Фора додайте певну кількість очок до кінцевого результату, а потім визначайте переможця!
Тотал. Вгадайте кількість забитих за зустріч голів!
Індивідуальний тотал. Те саме, тільки в розрізі команди!
Прохід. Якщо впевнені, що команда вийде в наступний етап першості, ставте на це!

Вибирайте ставки на футбол на сайті перевіреного та надійного букмекеру Паріматч, реєструйтесь, поповнюйте рахунок та вигравайте разом із улюбленою командою.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ