Ми у Facebook
25.11.2022, 08:57

ДСТУ гарантовано! Доктором рекомендовано!

Жодних компромісів, коли йдеться про стандарт якості.
Або чому ми назвали наш пломбір саме «100% пломбір ДСТУ 4733»?
Для початку трохи морозивного лікбезу. В Україні існує три стандарти якості морозива за ДСТУ: 4733, 4735 та 4734. Знайшовши їх на етикетці, ми одразу можемо зрозуміти, яке морозиво перед нами. Найкращим по праву вважається стандарт 4733 (морозиво молочне, вершкове, пломбір). І не дивно: його склад не містить рослинних жирів, а консистенція обов'язково густа і кремова.
Лише натуральні інгредієнти можуть стати основою 100%-го пломбіру
Вершкового, ніжного, класичного...

Саме таким ми намагалися зробити новий формат вашого улюбленого пломбіру ДСТУ 4733! І щоб ви не сплутали, ми обрали саме таку промовисту назву для нашого нового десерту.

Адже цим ми даємо знати кожному, хто бажає купити морозиво, що «100% пломбір ДСТУ 4733» - це ВИКЛЮЧНО безпечні інгредієнти, жодних «Е», барвників та замінників молочного жиру. Абсолютно натуральний склад (у якому навіть доктор Комаровський не знайшов нічого зайвого): найсвіжіше молоко, вершкове масло та цукор.

ДСТУ 4733 - це діючий та суворо регламентований стандарт, а ще - наша принципова позиція. Саме тому морозиво «Ласунка» - це смачно, натурально та на 100% безпечно! А завдяки різним форматам пакування – легко зберігати, транспортувати, а головне так просто ласувати. Тож насолоджуйтесь улюбленим смаком, про все інше подбає «ЛАСУНКА».

Скоріше шукайте нашу новинку на полицях магазинів «Ашан», «Мегамаркет», «Варус», а найближчим часом у мережах «Сільпо», «Фора» та «FOZZY»!







На правах реклами