Ми у Facebook
29.11.2022, 08:22

«Вилки-Палки»: доставка піци прямо додому чи офісу

Піца – одна з найпопулярніших страв у світі. Її готують сьогодні у кожному місті. Щоб залучити нових покупців, кафе та ресторани пропонують бонуси та знижки. Найвигідніші умови покупці з Одеси можуть знайти на сайті ресторану «Вилки-Палки» https://vilki-palki.od.ua/pizza.

Яку піцу можна замовити в Одесі


Онлайн-ресторан «Вилки-Палки» готує всі страви тільки на замовлення. На сайті або в мобільному додатку достатньо перейти до розділу «Меню» та вибрати пункт «Піца».

І вам буде запропоновано 23 види цієї чудової італійської страви. Вибір задовольнити будь-якого гурмана. Тут є і веганська піца з грибами, і Cheese Boom (4 Сира), і знаменита Маргарита. А якщо хочете чогось оригінального, то на вибір є піца «Буржуйська», «Сільська», «Альпійська» та навіть «Курчелло-Бекончелло». У ресторані не лише чудовий вибір, а й вартість страв!

Для замовлення достатньо скористатися функціоналом мобільного додатку або на сайті.

Будьте впевнені, що у виготовленні піци будуть використані лише свіжі та якісні продукти. А доставлять вам замовлення точно вчасно.

Яку їжу можна замовити в онлайн-ресторані «Вилки-Палки»


В онлайн-ресторані великий вибір страв, які не тільки заощадять час на приготування вечері, а й прикрасять святковий стіл.

Тут є і гарячі страви, і напої, великий вибір суші, а також заморожені страви (мінікотлети, млинці, сирники, ковбаски, випічка) та багато іншого. У меню не тільки страви на кожен день: ви можете скуштувати домашню їжу, соковиту піцу чи збалансовані боули.

Тому в Одесі дуже люблять та цінують ресторан «Вилки-Палки». Для закладу важливо зберігати ідеальний баланс між ціною та якістю. Можна сміливо заявляти, що це їм вдається!

Які акції пропонує онлайн-ресторан «Вилки-Палки»


• Залишай фотовідгук та отримуй 50 бонусів на свій рахунок.
• Замовляй улюблені страви та отримуй 15% кешбеку.
• За встановлення мобільного додатку ресторан дарує 50 бонусів.
• День народження з «Вилки-Палки». Ресторан дарує 100 бонусів іменинникам. Бонуси дійсні 1 день до та після дня народження. Щоб отримати знижку, потрібно просто додати дату народження до свого профілю на сайті.
• Приємний бонус від «Вилки-Палки» – безкоштовна доставка додому. Для цього потрібно замовити страви на мінімальну суму (зазвичай достатньо 1 піци).

Замовити не тільки піцу, а будь-яку страву з меню ресторану можна на сайті через мобільний додаток або телефоном.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ