Ми у Facebook
23.12.2022, 18:00

Що робити, коли немає світла: три ідеї, як провести час з користю

Через проблеми з електрикою ми часто стикаємося із нерозумінням, чим себе зайняти, поки в квартирі чи будинку немає світла.
Готувати їсти не можна, посидіти в інтернеті також не вийде, на вулиці холодно... То що ж тоді робити?

1. Зробіть закуски і подивіться фільм.
Якщо у вас є завантажені фільми на ноутбуці, то причин для хвилювання немає. Щоб було цікавіше їх дивитися, зазирніть в холодильник та зробіть закуски з того, що в ньому є.

2. Прийміть ванну зі свічками.
Якщо ви заздалегідь знаєте графіки відключень світла за вашою адресою, то за кілька хвилин до вимкнення електрики нберіть ванну теплої води. У такий спосіб ви зможете по-справжньому розслабитися і забути про тривоги. Додайте у воду побільше піни, ароматних гелів, спеціальної солі та бомбочки для релаксу. Також можна використати ефірні олійки, а на фон увімкнути вашу улюблену музику.

3. Почитайте нову або перечитайте улюблену книгу.
Якщо у вас є лед-стрічка або лампа, що живиться від павербанку та дає доволі багато світла, то вмикайте її й беріть до рук книгу. Також можна заварити улюблений чай, щоб процес був ще приємнішим.
Інший варіант - заздалегідь скачайте на планшет або телефон книгу в електронному форматі. Тоді додаткове світло не обов'язкове.





На правах реклами