12.01.2023, 19:20

Десерт за 10 хвилин: готуємо яблучний штрудель з лаваша

Спробуйте приготувати смачний та бюджетний десерт з яблуками.
Інгредієнти:

Яблука — 3 шт;
Вершкове масло — 80гр;
Мелена кориця — 1 ч.л.;
Цукор-пісок — 200 гр;
Ванілін — щіпка, для аромату;
Лаваш — 1 лист;
Панірувальні сухарі — додати за смаком;
Цукрова пудра — для прикраси.

Спосіб приготування:

1. Яблука треба очистити від шкірки та нарізати товстими кільцями. Вирізати серединку з кісточками.
2. Яблука пересипати цукром, корицею. Додати ароматизований ванільний цукор і нарізане шматочками масло.
3. Перекласти суміш на сковороду і злегка обсмажити на середньому вогні.
4. Лаваш розрізати вздовж порівну, посипати панірувальними сухарями. На край лаваша викласти ароматну суміш обсмажених яблук і згорнути його рулетиком.
5. Викласти штрудель на змащене маслом деко та відправити в гарячу (до 170°C) духовку на 15-20 хвилин.

Перед подачею ще гарячий штрудель можна посипати цукровою пудрою.
Смачного!