Ми у Facebook
13.12.2022, 18:00

День ангела Андрія: найтепліші привітання для ваших рідних!

Сьогодні віряни святкують День Ангела Андрія. На 13 грудня припадає важливе народно-християнське свято, день пам'яті мученицької смерті одного із дванадцяти апостолів Христових — Андрія Первозванного.
Ми зібрали для вас найкращі привітання до свята!

Привітання в прозі:

- Дорогий Андрюша, від щирого серця тебе вітаю і хочу побажати щирого кохання, дорогих серцю людей, світлого успіху в житті, радісних моментів, щасливих подій, високих цілей, неймовірних сил, відмінного здоров'я, надійних друзів і великого везіння!

- Вітаю, Андрію! Бажаю завжди залишатися ставним, впевненим, рішучим чоловіком. Бажаю здоров'я і сил, підтримки і любові близьких людей. Андрій, нехай твоя геніальність буде запорукою стовідсоткового успіху. Нехай у твоєму житті буде багато щасливих емоцій і крутих подій.

- Вітаю тебе, Андрію, з днем ангела. Бажаю всіх благ, успіхів та кохання. Нехай твої друзі завжди будуть вірними, нехай бажання збуваються, а успіх просто переслідує тебе на кожному кроці. Зі святом! Більше тобі світлих днів, а невдачі нехай залишаться просто поганим сном.

- Андрій, нехай кожен твій день складається з позитиву і яскравих моментів, з посмішок улюблених і незабутніх моментів, з мирного неба і однієї, нехай невеликої, але твоєї мрії, яка збудеться. Нехай твій шлях буде легкий, а турботи будуть приємними. Живи і радій, вмій отримувати насолоду від кожної хвилини.

- Вітаю тебе, Андрію. Нехай твоя харизма робить цей світ яскравішим, нехай твій талант допомагає тобі прокладати шлях до перемоги, нехай твоя посмішка дарує тепло близьким, нехай твоя вдача і цілеспрямованість забезпечують тобі успіх і процвітання. Здоров'я тобі, Андрійку, удачі, завзятості та впевнених сил.

Вітальні листівки з іменинами Андтрія:










На правах реклами