Ми у Facebook
13.12.2022, 07:43

Створи свій стиль разом з Flow

Повсякденний стиль сучасної дівчини передбачає ідеальне поєднання практичності, функціональності та комфорту. Однак не варто забувати про те, що одяг на кожен день теж може бути стильним, роблячи образ цікавим та привабливим. Сьогодні створюємо модний образ разом з flow.ua – українським інтернет-магазином жіночого одягу та взуття.

Універсальні та стильні жіночі образи


Так званий вуличний стиль сьогодні є цілим напрямком, в якому можуть поєднуватися різні стилістичні варіанти. Жодних чітко обмежених рамок та заборон. Головне, щоб образ був створений із зручного, практичного одягу та підкреслював індивідуальність.



Ще одна відмінність – це універсальність. Тобто одяг для повсякденного стилю може однаково підходити для роботи, і для прогулянки, і для відпочинку, і для дружньої зустрічі. По суті, це базовий гардероб, який включає декілька елементів одягу, які підходять для різних випадків. Саме тому повсякденний стиль можна поділити на кілька окремих напрямків:

Бізнес-стиль. Відмінний варіант для тих, хто віддає перевагу класиці. Тут немає суворого дрес-коду, а образ можна з легкістю скласти з базових речей, доповнивши його якимось цікавим аксесуаром. Лаконічний крій, стримані кольори, класичні принти – елегантно, витончено та стильно.
Смарт-стиль. Так, це, по суті, теж класика, проте тут допускається використання трикотажних речей, які роблять зовнішній вигляд більш легким та невимушеним.
Вуличний мікс. В цьому випадку в одному образі можна поєднувати одяг, виконаний у різних стилях. Тобто щоб виглядати стильно, достатньо підібрати кілька базових речей, які гармоніюватимуть між собою.
Спортивний стиль. У повсякденному гардеробі кожної дівчини чи жінки обов'язково знайдеться пара футболок, кросівки, джинси, кепка, жіноча толстовка. Тут навіть вигадувати нічого не треба, щоб зробити свій образ стильним, використовуючи звичний одяг, який відрізняється практичністю.
Гламур. Навіть найстриманішій жінці хочеться іноді приміряти він гламурний образ. І тут основний акцент має бути зроблено на аксесуарах. Неважливо, які речі використовуються для створення цибулі, оскільки головне – це наявність маленької родзинки у вигляді клатчу, гламурної хусточки, незвичайних сонцезахисних окулярів тощо.

Консультанти інтернет-магазину flow.ua запевняють, що повсякденний стиль передбачає ніяких обмежень. Він дає можливість виглядати стильно, використовуючи звичайні, але при цьому практичні речі, призначені для щоденного носіння.






На правах реклами