Ми у Facebook
15.12.2022, 10:14

Як стильно оновити свій гардероб напередодні зими?

Напередодні зими варто знову зазирнути у свій гардероб, щоб дізнатись, чи не потребує він оновлення. Можливо деякі зимові речі вже втратили свої властивості або вийшли з моди? Ми підготували для вас поради щодо того, як оновити свій зимовий гардероб – від термобілизни до аксесуарів!

Який одяг додати у свій зимовий гардероб?


По-перше, вам гарантовано знадобиться якісна термобілизна або інший утеплювальний одяг для першого шару. Найпростіший спосіб подбати про своє здоров’я та комфорт – це придбати комплект термобілизни, пару вовняних колготок або термоколготок. У такий спосіб ви зможете одягати все, що вам подобається, не турбуючись про холод. Це доволі очевидний крок, проте багато людей його не роблять. Однак запевняємо вас, що термобілизна – це дуже вигідна «інвестиція».

По-друге, взимку не обійтись без якісної куртки. Сучасна мода дає змогу використовувати той фасон, який найбільше подобається – оверсайз, прямі куртки, приталені моделі. Як мати стильний вигляд у зимовій куртці? Одне із найпростіших рішень – за допомогою пояса. Зокрема у випадку подовжених пуховиків пояс допоможе підкреслити талію і зробити весь образ більш зібраним. Величезне значення має колір куртки, тому варто заздалегідь впевнитись у тому, що ви знаєте, який колір вам подобається, пасує, а також добре поєднується з рештою вашого гардероба. Якщо у вас немає улюбленого кольору, зверніть увагу на універсальний чорний, кремовий, кемел або сірий. Ці відтінки не лише подарують вам стильний вигляд, а й напевно залишаться модними протягом тривалого часу. У вашій куртці може бути штучне хутро, яке додає образу ошатності та зимового шарму.

Варто подбати й про те, щоб це була куртка, у якій ви зможете вільно рухатись. Уявіть, як ви сідаєте за кермо автомобіля, дотягуєтесь до різних предметів тощо. Одним із найважливіших критеріїв вибору зимової куртки є її тепломісткість. Відомо, що довші куртки мають кращі теплові характеристики, проте варто ознайомитись також з видом утеплювача. Переконайтесь у тому, що вибрана модель водонепроникна, має зручний капюшон, кишені, а також надійну фурнітуру з плавним ходом.

По-третє, спеціально для холодної погоди створюються зручні та затишні светри! Найкращі матеріали, які мають гарний зовнішній вигляд і теплові характеристики, це бавовна, кашемір, мериносова та інша шерсть. Зимовий трикотаж – це чудовий спосіб зігрітись, не маючи занадто громіздкого вигляду. Для активного відпочинку обирайте флісові кофти. Водночас холодна погода не повинна змушувати вас відмовлятись від красивих суконь та спідниць! Все, що потрібно зробити, це придбати щільні колготки (70–300+ ден), які можна використовувати у багатьох ситуаціях. Так, вони не зовсім прозорі, але все одно це чудовий вибір. Звичайно, сукні та спідниці не повинні бути короткими. Дуже популярними та надзвичайно милими є жіночі сукні-светри, безліч варіантів яких представлено на сайті https://answear.ua.


Як вибрати зимове взуття та аксесуари?


Якщо ви шукаєте насамперед тепле взуття, то ним безумовно є високі чоботи. Висота дає змогу зберегти більше тепла і створити небанальний образ. Водночас варто зазначити, що містом дуже зручно пересуватись у грубих чоботах середньої висоти. Крім того, багато клієнтів регулярно додають у свій гардероб нову пару взуття від брендів Timberland і Dr. Martens, які здобули чудову репутацію і дарують неперевершений комфорт. Також є багато якісного і красивого взуття від брендів з категорії outdoor, яке згодиться для повсякденного носіння та активного відпочинку. Щоб отримати від свого взуття максимум користі, купуйте однотонні моделі. Це допомагає отримати стильний вигляд і полегшує процес поєднання взуття з іншим одягом. Також можна орієнтуватись на колір куртки, шарфа, шапки або капелюха.

Якщо вас не подобається об’ємне хутро на куртках, обирайте більш ошатні хутряні рукавиці або шапку з хутряним помпоном. Замість хутра на рукавицях може використовуватись овчина. Також варто виділити час, щоб знайти зимову шапку своєї мрії. Ви регулярно одягатимете її протягом трьох-чотирьох місяців, тому є сенс підібрати те, що подобається. Гідною альтернативою для популярних шапок біні можуть стати більш закриті шапки-вушанки. Така шапка ніколи вас не підведе, а до того ж вона чудово поєднується з пуховиками, парками та джинсовими куртками. Ще одним важливим зимовим аксесуаром є шарф. Існує декілька способів підібрати шарф – до кольору куртки, шапки або інших аксесуарів. Якщо ви купуєте смугастий або картатий шарф, подбайте про те, щоб принаймні один із його кольорів поєднувався з кольором іншого одягу.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ