Ми у Facebook
18.12.2022, 07:45

Гороскоп на 18 грудня 2022 року: що обіцяють астрологи

У цей день для усіх знаків зодіаку в атмосфері буде панувати доброзичливість та благодушність, тому ризик конфліктів та сварок практично відсутній. Неділя - день максимально сприятливий для відпочинку – як активного, так і пасивного.

Овен. День вдалий для будь-яких – можливих у вихідний день – фінансових операцій: особливо успішним виявиться шопінг.

Телець. Роботу над втіленням у життя грандіозних професійних планів необхідно розпочинати з планування. Подумайте над стратегією та тактикою досягнення мети.

Близнята. Самотнім представникам вашого знака зірки радять сьогодні вийти "в люди" – наприклад, сходити до театру, на концерт чи виставку: велика ймовірність, що там ви зустрінете людину, яка вас зацікавить.

Рак. Саме сьогодні вам на думку спаде ідея щодо того, як втілити в життя найзаповітнішу мрію.

Лев. У жодній – навіть неоднозначній – ситуації не варто качати права: з пересварки, що виникла в результаті, вам, найімовірніше, не вдасться вийти переможцем, так що не варто витрачати на неї свій час і нерви.

Діва. Наводячи лад у робочих документах, ви несподівано для себе виявите кілька незавершених справ, про які давно забули: працюйте на випередження – доведіть їх до пуття, поки начальство про них не згадало.

Терези. Сьогодні зірки радять приділити увагу своєму здоров'ю: радикальних заходів воно, на щастя, від вас не вимагатиме, а ось відпочити і розслабитися, погулявши на свіжому повітрі і потім прийнявши ванну, необхідно.

Скорпіон. Сьогодні саме час розпочати роботу над проєктом, який обіцяє приголомшливі результати: необхідно скласти план роботи!

Стрілець. Навколишні налаштовані до вас доброзичливо, тому конфліктів бути не повинно, якщо тільки ви самі не спровокуєте когось із них нетактовним висловом – краще тримайте язик за зубами.

Козоріг. Призначте на цей день романтичне побачення: велика ймовірність почути освідчення в коханні.

Водолій. Відповідь на запитання, що вас цікавить – як професійної, так і особистої якості – представники вашого знака можуть отримати… уві сні, головне, не забути, що, власне, ви побачили в "нічному кінотеатрі".

Риби. День небажано проводити на самоті — зберіть навколо себе свою сім'ю, а якщо поки самотні, зателефонуйте друзям.





На правах реклами