Ми у Facebook
21.12.2022, 09:32

Стиль і комфорт: як вибрати ідеальний домашній одяг

Часи, коли жінки носили вдома старі спортивки та безформні сарафани, залишились у минулому. Сьогоднішній ритм життя настільки стрімкий, що вдома ми хочемо зупинитися і нарешті насолодитися моментом відпочинку. Домашня естетика набула особливої важливості: ми підбираємо затишні деталі інтер'єру, купуємо гарний, як у ресторанах, посуд і готуємо фотогенічну їжу, ставимо на стіл вазу з квітами і, звичайно ж, самі хочемо виглядати стильно.
Тому в цій статті ми вирішили поговорити про те, як підібрати домашній гардероб, що надихає, які тканини і види одягу повинні в ньому бути і на які нюанси важливо звертати увагу при виборі.

Одяг для дому: що не варто носити


Удома ми залишаємося наодинці з собою або найближчими людьми. Тому часто виникає спокуса заощадити на домашньому одязі і одягнути щось зі старих, але дуже зручних речей. У хід йдуть поношені футболки, джинси, часто навіть нежіночі. Здавалося б, нічого страшного тут немає, але й морального насичення ви не відчуваєте. І ось чому:

1. Ви не насолоджуєтеся власним відображенням у дзеркалі. Адже жінці завжди важливо виглядати охайно і доглянуто. Більш того, одяг повинен підкреслювати вашу красу та вселяти впевненість, яка залишиться з вами навіть за межами будинку.
2. Вам некомфортно, хоч ви цього і не помічаєте. Одяг на вихід не призначений для домашнього відпочинку. Зайві або жорсткі шви, застібки, тугі гумки та аксесуари – все це може завдавати мінімальної незручності, яка згодом проявляється дратівливістю та почуттям втоми.
3. Ви не відчуваєте захоплення з боку близьких. Адже найчастіше вони бачать вас саме вдома. Варто подбати про те, щоб мати стильний вигляд і для них, надихаючи коханого і показуючи правильний приклад дітям.

Ще одна «помилка», яку ми часто робимо вдома, – одягаємо улюблений махровий халат на всі випадки життя. Скористайтеся ним після душу – він швидко зігріє та вбере зайву вологу. Але для домашніх занять чи відпочинку халат – це незручне та нестильне рішення.

Що має бути у домашньому гардеробі


Головне правило домашнього гардероба – різноманітність, комфорт і якість. Крім того, він має бути максимально комфортним та якісним, щоб відпочивати не лише душею, а й тілом. Купити домашній одяг можна в інтернет-магазині Ellengroup всього за кілька кліків. Для цього потрібно зайти в розділ бренду, вибрати модель, що сподобалася, і натиснути «купити». Пропонуємо звернути увагу на наступні вироби:

1. Домашній жіночий костюм. Це універсальний варіант: він підійде як для активних домашніх занять, наприклад прибирання, так і для сімейного відпочинку. Як правило, такий костюм складається зі штанів і світшота чи лонгсліву, але є й літня альтернатива – з шортами та майкою чи футболкою.
2. Домашні сукні. Коли хочеться відчути себе жіночною, на допомогу прийде домашня сукня. У ній можна провести час із близькими та навіть прийняти гостей. А простий зручний крій також дозволить займатися не надто активною домашньою роботою на кшталт готування чи прасування.
3. Піжама жіноча. Піжамам давно стало тісно в спальному гардеробі: тепер їх сміливо носять по будинку. Класичний комплект зі штанів та сорочки виглядає настільки стильно та вишукано, що в ньому ви спокійно можете влаштувати романтичну вечерю з коханим чи затишний вечір наодинці.

Правильно підібране домашнє вбрання здатне підняти настрій та самооцінку, дозволяє відчути себе впевненіше та запастися моральними силами для нових звершень.

Які матеріали ідеально підходять для домашнього одягу


Для дому краще вибирати натуральні матеріали чи тканини з натуральних волокон – вони гіпоалергенні, не дратують шкіру та підтримують правильний температурний режим. На літо ідеально підходять легкі тканини, що дихають, – бавовна, віскоза, модал. Їх легко прати та сушити. Якщо бюджет дозволяє, радимо звернути увагу на шовк. Він дуже приємний до тіла, розкішно виглядає, а при правильному догляді буде служити не один сезон.



Взимку будуть доречними щільні матеріали, що зберігають тепло. Велюр, мікрофліс, махра добре зігрівають і додають затишку. Щоб одяг прослужив довше, у складі має бути трохи синтетики – до 20 %. Завдяки цьому вироби будуть практичнішими і не втратять форму та колір після прання.






На правах реклами