30.12.2022, 10:00
Смачний новорічний десерт: Мандаринова панакота
Ніжна, молочна з приємною кислинкою і ароматом свята - мандаринова панакота стане родзинкою вашого новорічного столу.
Для приготування мандаринової панакоти вам знадобиться:
(Складники на 4 склянки по 240 мл.)
Для вершкового шару:
- вершки - 500 мл,
- цукор - 100 г,
- листовий желатин - 3 шт. (5 г),
- вода - 50 мл,
Для мандаринового шару:
- мандарини - 600 г,
- листковий желатин - 3 шт. (5 г),
- цукор - 25 г,
- вода - 50 мл.
Приготуємо вершковий шар. Желатин поламати і залити водою на 5 хв. Тим часом у ронделик влити вершки, всипати цукор і поставити на невеликий вогонь, помішуючи, тримати поки цукор не розтопиться. Вершки мають бути досить гарячі. Не кип'ятити. Желатин злегка перем'яти у воді і вилити всю цю желатинову суміш у гарячі вершки, добре розмішати.
Розлити у склянки вершково-желатинову суміш. Дати вистигнути і поставити в холодильник до застигання.
Приготуємо мандариновий шар. Желатин поламати і залити водою на 5 хв. Мандаринки почистити, викласти в блендер і змолоти. Отриману суміш процідити через сито. Має вийти 250 мл соку. Сік вилити у ронделик, всипати цукор і поставити на невеликий вогонь, помішуючи, тримати поки цукор не розтопиться. Желатин злегка пожмакати в воді і вилити всю цю желатинову суміш у теплий сік, добре розмішати і дати охолонути. Викласти поверх вершкової маси і поставити в холодильник до застигання.
СМАЧНОГО!
(Складники на 4 склянки по 240 мл.)
Для вершкового шару:
- вершки - 500 мл,
- цукор - 100 г,
- листовий желатин - 3 шт. (5 г),
- вода - 50 мл,
Для мандаринового шару:
- мандарини - 600 г,
- листковий желатин - 3 шт. (5 г),
- цукор - 25 г,
- вода - 50 мл.
Приготуємо вершковий шар. Желатин поламати і залити водою на 5 хв. Тим часом у ронделик влити вершки, всипати цукор і поставити на невеликий вогонь, помішуючи, тримати поки цукор не розтопиться. Вершки мають бути досить гарячі. Не кип'ятити. Желатин злегка перем'яти у воді і вилити всю цю желатинову суміш у гарячі вершки, добре розмішати.
Розлити у склянки вершково-желатинову суміш. Дати вистигнути і поставити в холодильник до застигання.
Приготуємо мандариновий шар. Желатин поламати і залити водою на 5 хв. Мандаринки почистити, викласти в блендер і змолоти. Отриману суміш процідити через сито. Має вийти 250 мл соку. Сік вилити у ронделик, всипати цукор і поставити на невеликий вогонь, помішуючи, тримати поки цукор не розтопиться. Желатин злегка пожмакати в воді і вилити всю цю желатинову суміш у теплий сік, добре розмішати і дати охолонути. Викласти поверх вершкової маси і поставити в холодильник до застигання.
СМАЧНОГО!
Категорія: Новини > Споживач
Автор: OGO.UAПереглядів: 2002святковий десерт, новорічний стіл, желе з мандаринів, мандаринова панакота, споживач
Інші статті рубрики:
Які зараз черги на польському кордоні
Прикордонники повідомили інформацію про стан черг на польському кордоні станом на ранок, 19 квітня.
переглядів: 111
Рівнянам перерахують субсидії автоматично: кому все ж доведеться звертатися
З 1 травня по 30 вересня в Україні настає неопалювальний період, протягом якого будуть розраховані житлові субсидії.
переглядів: 167
Грошові надходження та стрімкі зміни: гороскоп на 19 квітня
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 19 квітня.
переглядів: 309
Сезон комах-паразитів: як вберегти себе від кліщів?
Сезон кліщів розпочато: піки активності щороку припадають на квітень-травень та серпень-вересень. Ці невеликі створіння можуть переносити збудників як вірусних, так і бактеріальних захворювань.
переглядів: 1267