Ми у Facebook
08.01.2023, 17:40

Салат грецький на зиму: точно варто спробувати

Збережіть рецептисобі і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:

Квасоля - 1 кг
Цибуля - 500 г
Морква – 500 г
Помідори – 1,5 кг
Солодкий перець – 1 кг
Сіль – 1,5 ст. л.
Цукор - 0,5 склянки
Томатна паста – 3 ст. л.
Рослинна олія - 250 г
Пекучий перець - 1 шт.
Часник - 3 великі головки

Приготування:

1. Квасолю замочуємо на ніч. Наступного дня відварюємо її до готовності.
2. Цибулю і моркву нарізаємо та обсмажуємо.
3. Помідори ріжемо кубиками, солодкий перець – соломкою. Складаємо в каструлю, додаємо сіль, цукор, томатну пасту та олію. Варимо 30 хвилин.
4. За 5 хвилин до готовності додаємо дрібно нарізані пекучий перець та часник.
5. Готову суміш розкладаємо по стерильним банкам і закочуємо. Накриваємо банки пледом і залишаємо так до повного остигання.





На правах реклами