Ми у Facebook
05.02.2023, 09:50

Сніданок вихідного дня: швидкий рецепт вівсяних оладок з бананом

Євгеній Клопотенко поділився рецептом оладок з вівсянкою та бананом.
Оладки - традиційна українська страва, яку зазвичай їдять на сніданок. Вівсянка та банан у їх складі робить оладки не лише смачними, а ще й поживними.

Інгредієнти:



⬜ Вівсяні пластівці - 200 г
⬜ Молоко - 200 мл
⬜ Банан - 1 шт
⬜ Яйце - 1 шт
⬜ Цукор - 1 ст. л.
⬜ Розпушувач - 1 ч. л.
⬜ Борошно - 2 ст. л.
⬜ Соняшникова олія - 3-4 ст. л.
⬜ Сіль - 1 дрібка

Спосіб приготування:



1. Вівсяні пластівці залийте 200 мл теплого молока і залиште на 20 хвилин для набухання.

2. Банан очистіть від шкірки, додайте трохи солі і розімніть виделкою до стану пюре.

3. З'єднайте бананове пюре з вівсяними пластівцями та додайте 1 яйце.

4. Додайте 1 ст. л. цукру, 2 ст. л. борошна і 1 ч. л. розпушувача. Ретельно перемішайте, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися у вівсяній масі.

5. Смажте оладки на пательні з 3-4 ст. л. соняшникової олії по 2-3 хвилини з кожного боку до рум'яної скоринки.

6. Викладіть готові оладки на паперовий рушник, щоб видалити залишки олії. Подавайте такі оладки з медом.

Смачного!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ