Ми у Facebook
24.01.2023, 07:00

Ефективні поради, як прокачати свій скіл в геймінгу

Ігри – один із найпопулярніших варіантів проведення дозвілля. Більш того, професійний геймінг став повноцінною спортивною дисципліною. Але може так статися, що людина хоче покращити свої навички, або не може підібрати для себе оптимальну гру. Тому варто скористатися деякими порадами, що допоможуть не тільки знайти цікавий варіант, але і стати справжнім хобі.

Підбір жанру та вивчення основ – перший крок


Ігрова індустрія пропонує безліч варіантів на будь-який смак. Проте, спершу варто обрати жанр, який подобається найбільше. Потім можна орієнтуватись на платформу, з якої людина планує грати. Наприклад, мобільна версія Віп казино чи мобільний застосунок. Деякі тайтли доступні лише на консолях або ПК. Але в більшості випадків, яка б не була платформа, розробники створюють максимум ігор різних жанрів на кожну з них.
Ось найбільш популярні жанри ігор:

• шутери — ігри, де використовується вогнепальна зброя;
• перегони – змагання на різному транспорті (машини, літаки, байки та інші);
• стратегії – режим, де потрібно займатись розвитком цивілізації, поселення, бази;
• екшн – ігри з активним геймплеєм, стрімким розвитком сюжету;
• РПГ – також мають певний сюжет, активний гемплей, але велику карту «відкритого світу», також існує варіативність фіналу сюжету та вибору персонажа;
• головоломки – процес націлений на постійне розгадування задач та просування на новий рівень.

Звичайно, жанрів існує ще більше, але перераховані вище мають найбільшу популярність. Досвідчені гравці рекомендують скористатися шансом та зіграти в декілька різних варіантів. Тоді стане точно зрозуміло, який жанр подобається. Приблизно 1 години в шутер чи екшн достатньо, щоб зрозуміти, чи подобається гра. Проте, якщо мова іде про ігрові автомати чи головоломки, то 1-3 раунди допоможуть визначитися.

Далі – потрібно знати основи. Вивчити правила, ознайомитися к геймплеєм та механіками. В деяких тайтлах є декілька режимів, кожен з яких відрізняється. Це також потрібно знати. Чим більше людина знає про обраний проєкт, тим глибше буде підсумкова думка.


Декілька порад, що допоможуть стати кращим і ефективнішим


Професійні гравці рекомендують намагатися планувати свій час по максимуму. Наприклад, не сидіти за ПК більше 1-2 годин. Важливо робити перерву, особливо при «важких катках». Тоді у мозку є шанс «перезавантажитись» та відпочити, а також проаналізувати ситуацію. Якщо не вдається пройти рівень, то 10-20 хвилин перерви допоможуть відпочити та знати ефективне рішення. Не можна, щоб негативні емоції брали верх.

Також потрібно оптимізувати простір навколо себе. Це означає, що місце гри має бути комфортним. По можливості краще придбати спеціальні геймерські крісла, хороший монітор. В будь-якому випадку важливо розміститись там, де грати комфортно. Також важливо робити такі прості речі, як:

• провітрювати приміщення;
• робити вологе прибирання;
• прибирати чашки та зайві речі.

Так грати буде набагато краще, бо ніщо не буде відволікати.






На правах реклами