Ніжні мереживні млинці: простий рецепт апетитних смаколиків
- Борошно - 1,5 ст.
- Яйця - 3 шт.
- Молоко - 1,5 ст.
- Кип’яток - 1,5 ст.
- Сіль - 0,5 ч. л.
- Рослинна олія - 3 ст. л.
Процес приготування:
1. Змішати яйця з сіллю, збити їх на піну. Можна міксером або вручну вінчиком. Не припиняючи збивати, влити окріп – маса сильно збільшиться в обсязі.
2. Продовжуючи збивати, всипати борошно, ретельно все перемішати. Влити молоко та олію. Все добре змішати.
3. Добре розігріти сковорідку, можна трішки змастити її олією (лише перед першим млинцем). На розпечену сковороду вилити тісто й швидко розподілити по всій площі. Коли млинець з одного боку підсмажиться, акуратно перевернути його на інший і теж обсмажити до рум'яності.
4. Готові млинці змастити маслом. Начинку для них можна використовувати будь-яку на власний розсуд: сир, червону рибу, ягоди, фрукти тощо.

Мешканці Рівненщини іноді скаржаться на перевізників

В області продовжує діяти цілодобова гаряча лінія. Іноді одна із скарг з якою звертаються до держслужбовців - скарги на перевізників.
переглядів: 51
Сильна молитва до 40 мучеників Севастійських

Сьогодні, 22 березня, вшановують пам'ять Сорока мучеників Севастійських. До цих святих молилися у різних життєвих потребах.
переглядів: 128
Детальний гороскоп на середу: астрологи поділилися порадами для кожного знаку

Дізнайтеся, що підготували вам зірки на середу, 22 березня.
переглядів: 301
Ідеальний вигляд та смак: найпоширеніші помилки у випіканні пасок

Паска - головна прикраса Великоднього столу, але щоб вона вийшла рівною, красивою та смачною потрібно постаратися. У цій статті ми розповімо про три найпоширеніші помилки, які допускають господині при приготуванні пасок.
переглядів: 374
5 хвилин на підготовку: максимально швидкий рецепт яблучого пирога до чаю

Що приготувати, коли хочеться смакоту, але багато часу немає? Смачний швидкий пиріг за нашим рецептом!
переглядів: 2027