Ми у Facebook
30.01.2023, 13:03

Як підтягнути й омолодити шкіру

Коли контури обличчя «пливуть» та з’являється друге підборіддя чи ж опускаються брови, настає момент пошуку швидких і дієвих засобів. Таким є армування біонитками Aptos. Це дійсно відмінний варіант для людини, котра не бажає лягати під ніж хірурга чи має певні протипоказання або ж страхи, пов’язані з оперативним втручанням.
Армування гарантує отримання ефекту, котрий дещо нагадує результати хірургічної пластики. Втім, воно не передбачає використання скальпелю чи наявності тривалого відновлювального періоду. Процедура, проведена за амбулаторних умов, стане відмінною профілактикою обвисання м’яких тканин. Вона підтягне та омолодить шкіру і дозволить забути про інші, травматичні, способи впливу на організм. Це – метод ліфтингу, який підійде людині, котрій не рекомендоване класичне хірургічне втручання.

Існує два різновиди ниток Aptos. Ті, що виготовлені з синтетичних шовних матеріалів – гарно сприймаються організмом і не викликають алергії. Поліпропіленові нитки використовуються в хірургічній сфері більш як пів століття. Вони не розсмоктуються і є абсолютно безпечними. Однак, існують матеріали з L-молочною кислотою, котрі активують відновлювальні процеси в клітинах. Поступово розчиняючись, матеріали гарантують отримання від процедури найкращого результату.

Показання та ефект від використання ниток Аптос


Віддаючи перевагу революційній методиці біоревіталізації, можна уповільнити процеси старіння організму та отримати виражений омолоджуючий ефект. Він буде добре помітним одразу після проведення процедури, бо ж шкіра стане пружною та підтягнутою і, виглядатиме прекрасно впродовж найближчих кількох років. Процедура пов’язана з мінімальним травматизмом, тож період реабілітації, як правило, складає менше одного тижня. Вона рекомендована у випадку наявності:

• асиметрії обличчя;
• нерівного рельєфу, носогубних складок, зморшок-маріонеток;
• початкових чи помірних змін м’яких тканин обличчя;
• незначної в’ялості шкіри;
• другого підборіддя та атрофічних змін;
• опущення брів, провисання щік тощо.

Процедура армування проводиться для пацієнта за максимально комфортних умов. Для знеболення лікар використовує інфільтраційну анестезію. З цією метою по контуру введення ниток та в зоні проколу вводять анестетик, наприклад, Ультракаїн. Процедура не потребує додаткової підготовки, окрім відміни приймання певних препаратів. Враховуючи дану особливість, попередня консультація у спеціаліста, котрий їх призначив, є обов’язковою.






На правах реклами