Найпростіший рецепт овочевої запіканки з цвітною капустою
- Цвітна капуста – 200 г
- Броколі – 200 г
- Сметана 20% – 100 г
- Часник – 1 зуб.
- Яйце – 1 шт.
- Сир твердий – 70 г
- Спеції – за смаком
Спосіб приготування:
1. Цвітну капусту і броколі розділити на суцвіття і відварити в підсоленій воді 3-4 хвилини. Злити воду, дати капусті охолонути.
2. Для соусу сметану, яйце, сіль змішати і додати часник, пропущений через прес.
3. Змішати соус з капустою і викласти у форму для запікання. Присипати сиром.
4. Поставити у заздалегідь розігріту духовку на 20 хвилин за 180 градусів.

Як правильно харчуватися у стані тривожності?

У стані тривожності спрацьовують харчові тригери. Дізнайтеся, які є корисні.
переглядів: 30
Мешканці Рівненщини іноді скаржаться на перевізників

В області продовжує діяти цілодобова гаряча лінія. Іноді одна із скарг з якою звертаються до держслужбовців - скарги на перевізників.
переглядів: 124
Сильна молитва до 40 мучеників Севастійських

Сьогодні, 22 березня, вшановують пам'ять Сорока мучеників Севастійських. До цих святих молилися у різних життєвих потребах.
переглядів: 167
Детальний гороскоп на середу: астрологи поділилися порадами для кожного знаку

Дізнайтеся, що підготували вам зірки на середу, 22 березня.
переглядів: 308
Ідеальний вигляд та смак: найпоширеніші помилки у випіканні пасок

Паска - головна прикраса Великоднього столу, але щоб вона вийшла рівною, красивою та смачною потрібно постаратися. У цій статті ми розповімо про три найпоширеніші помилки, які допускають господині при приготуванні пасок.
переглядів: 385