Ми у Facebook
21.03.2023, 14:05

Оформлення кредитної карти онлайн: який кредитний ліміт вам нададуть

Можливо, ви вже знаєте, що для оформлення кредитної картки від банку не обовʼязково звертатися до відділення. Оформити заявку можна онлайн на офіційному сайті банку. Зокрема таку можливість своїм клієнтам забезпечив ПриватБанк.
Від експертів цього банку ми дізналися, як взяти кредитку в інтернеті та що для цього потрібно пересічному українцеві.

Як подати заявку онлайн


На сайті ПриватБанку є окрема сторінка з картками, де можна подати онлайн-заявку на видачу кредитки. У першу чергу потрібно заповнити анкету, якщо ви ще досі не є клієнтом банку. Анкета містить питання стосовно персональних даних, місця проживання, соціального статусу, розміру доходу та інші відомості.

Також система запропонує завантажити фото документа, який посвідчує особу. Раніше ці діє виконував менеджер у відділенні - зараз людина може зробити це самостійно за допомогою компʼютера.

Який кредитний ліміт доступний по картці


Основна відмінність кредитки від картки для виплат у можливості користування кредитними коштами у межах кредитного ліміту, який встановлюється у кожному індивідуальному випадку з урахуванням кредитоспроможності клієнта. Для затвердження банком кредитного ліміту заявникові має виповнитися 18 років. Граничний вік - 70 років.

Максимальний кредитний ліміт, який банк встановлює по картці, складає 200 000 гривень. Проте будьте готові, що на початку фінустанова встановить менший ліміт, який згодом можна збільшити.

Як бачимо, оформлення кредитної картки онлайн - нескладний процес. На заповнення анкети та завантаження документів не знадобиться багато часу. Подані онлайн-заявки розглядаються протягом одного робочого дня. За результатами обробки заяви заявник отримує push-повідомлення.

Тож, якщо ви ще не маєте кредитки, але часто потребуєте екстра грошей, рекомендуємо подати заявку на оформлення кредитки онлайн зараз та отримати вигідні умови від банку.






На правах реклами