Ми у Facebook
28.03.2023, 19:00

Заощаджуйте до 50% на брендових ноутбуках: купуйте техніку з Європи!

Багатьом людям може бути цікаво, що в країнах Європи і США великі компанії постачають в свої офіси комп'ютерну техніку безпосередньо з заводів виробників, укладаючи при цьому договори лізингу.
Через 2-3 роки (максимальний термін таких договорів) компанії оновлюють свою техніку новим лізинговим договором з заводом, а попередню списують і виставляють на продаж.

При цьому списана техніка залишається актуальною і продуктивною для виконання безлічі рутинних і професійних завдань.

Компанія EUROPC, яка з 2004 року є однією з лідерів з продажу комп'ютерної техніки з Європи в Україні, уклала договори про пряме постачання з офісів європейських компаній списаних пристроїв. І після експорту в Україну, діагностики та обслуговування продає техніку українським покупцям на сайті https://europc.ua/ua/laptops/.

Які переваги купівлі бу ноутбука на EUROPC, а не з рук?


Насамперед — гарантія, вам ніхто ніколи не запропонує її на популярних сайтах оголошень, максимум що під свою особисту "відповідальність". У разі ж купівлі на ЄвроПК — будь-яка техніка продається за замовчуванням з гарантією на 6 місяців, з можливістю збільшення до року.

По-друге — стан, компанія не імпортує техніку в поганому або "вбитому" стані, вся техніка перед відвантаженням в Україну оглядається і перевіряється. А вже після того, як техніка опинилась на складах компанії — кожен ноутбук, комп'ютер або монітор відправляється на діагностику технічним фахівцям компанії.

Наприклад, для ноутбуків проводиться:

1. Оцінка загального стану;
2. Перевірка відсутності зовнішніх пошкоджень;
3. Перевірка відсутності засвічень і "битих" пікселів на екранах ноутів.
4. Тест техніки при стресових навантаженнях;
5. Працездатність всіх портів і роз'ємів;
6. Очищення від пилу й обов'язково заміна термопасти та термопрокладок.

У результаті покупці отримують якісну і продуктивну техніку з гарантією, відразу готову до роботи. Якщо з будь-якої причини ноутбук не підійшов — у клієнта є можливість повернути товар протягом 15 днів з повним поверненням коштів.

Гарантія є, ціна на 50% нижча, а як з доставкою?


Доставка по всій Україні здійснюється поштовими службами "Нова Пошта" і "Делівері" з можливістю накладеного платежу (оплата покупки після огляду на відділенні). А в Києві, можна особисто відвідати офлайн магазин і вибрати вподобаний ноут одразу на місці, сплативши готівкою або карткою через термінал. Крім того, по Києву можна замовити адресну доставку кур'єром.

Ось так просто можна придбати якісну брендову техніку для домашнього використання або офісу — при цьому не витративши багато грошей і без будь-яких ризиків. Якщо у вас залишилися питання, або ви якраз придивлялися собі ноутбук — сміливо переходьте на сайт інтернет магазину EUROPC.






На правах реклами