Швидкий маринад для шашлику: рецепт з мінеральною водою
На 1 кг м'яса знадобиться:
- 250 мл мінеральної води;
- 2-3 цибулини;
- сіль, свіжомелений чорний перець за смаком.
Процес приготування:
М'ясо миємо, просушуємо, нарізуємо порційними шматками. Перекладаємо шарами з нарізаним кільцями цибулею, паралельно солимо, перчимо. Заливаємо мінеральною водою, залишаємо в прохолодному місці на 1-3 години.
А далі готуємо шашлик звичайним способом.
Читайте також: Слойки зі спаржею та беконом: смачний весняний рецепт

Ірина Чепурна: “Ми максимально якісно виконуємо свою роботу, аби наші дівчатка чудово виглядали”

Доглядові процедури сьогодні набирають небаченої популярності. Коли іще ми були так близько до того, щоб вмить змінити свою зовнішність на краще: прибрати зайві недоліки з обличчя, додати об’єму губам? Косметологиня Ірина ЧЕПУРНА розповідає для журналу “РІВНЯНИ”, як це та інше можна зробити в її салоні. Переконує: красивою бути легко.
переглядів: 229
Ароматні гостренькі помідори на зиму - саме з картоплею!

Помідори по-корейськи на зиму. Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
переглядів: 221
4 червня: який сьогодні день та який кого вітати з іменинами?

Дізнайтеся, що святкує сьогодні увесь світ!
переглядів: 317
Що можна зробити з винограду?

Виноград – це не тільки смачний та корисний фрукт, який можна із задоволенням їсти прямо з гілки, але й відмінний інгредієнт для приготування різноманітних страв, десертів та напоїв.
переглядів: 310
Як швидко і легко очистити руки від землі та зелені?

Мило не завжди може впоратися із забрудненнями на руках, які залишаються після прополювання грядок та інших робіт на городі.
переглядів: 316