Ми у Facebook
12.06.2023, 10:00

Смачно й вишукано: Полуничне тірамісу з вершковим кремом

Фото ілюстративне

Якщо вам видається нудним класичний десерт тірамісу, спробуйте приготувати сезонне, полуничне. О, цей неперевершений смак вас вразить!
Для приготування полуничного тірамісу вам знадобиться:

- полуниця - 400 г;
- цукор - 3 ч.л;
- печиво «Савоярді» - 220 г;
- вершки 33% - 500 мл;
- сир «Маскарпоне» - 500 г;
- цукрова пудра - 150 г.

Спосіб приготування полуничного тірамісу:

Полуницю миємо, обсушуємо, відправляємо у чашу блендера. Додаємо до ягід цукор за смаком та збиваємо до однорідності.

Для крему у глибоку ємність вливаємо охолоджені вершки. Збиваємо їх міксером до утворення пухкої щільної маси. Як тільки почнуть добре гуснути, додаємо пудру, сир і збиваємо до однорідного пухкого крему.

На дно форми викладаємо змочене у полуничному соусі печиво. Зверху викладаємо і рівномірно розподіляємо половину крему. Далі знову шар просоченого печива і зверху решту крему.

Даємо настоятися кілька годин в холодильнику. Прикрашаємо за бажанням й смакуємо!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ