Смачно й вишукано: Полуничне тірамісу з вершковим кремом
- полуниця - 400 г;
- цукор - 3 ч.л;
- печиво «Савоярді» - 220 г;
- вершки 33% - 500 мл;
- сир «Маскарпоне» - 500 г;
- цукрова пудра - 150 г.
Спосіб приготування полуничного тірамісу:
Полуницю миємо, обсушуємо, відправляємо у чашу блендера. Додаємо до ягід цукор за смаком та збиваємо до однорідності.
Для крему у глибоку ємність вливаємо охолоджені вершки. Збиваємо їх міксером до утворення пухкої щільної маси. Як тільки почнуть добре гуснути, додаємо пудру, сир і збиваємо до однорідного пухкого крему.
На дно форми викладаємо змочене у полуничному соусі печиво. Зверху викладаємо і рівномірно розподіляємо половину крему. Далі знову шар просоченого печива і зверху решту крему.
Даємо настоятися кілька годин в холодильнику. Прикрашаємо за бажанням й смакуємо!
смачний десерт, сезон полуниці, полуниця, що приготувати, полуничний десерт, полуничне тірамісу, споживач
Смачний домашній кетчуп: рецепт
Спробуйте приготувати домашній кетчуп, який за смаком перевершить будь-який магазинний аналог.
переглядів: 101
Підвищення податків в Україні: військовий збір зросте до 5%, нові правила для ФОП
Верховна Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про підвищення податків.
переглядів: 169
Унікальний метод засинання: 4-7-8
Метод швидкого засинання, про який йдеться, обіцяє занурити вас у сон вже за одну хвилину. Проте, якщо ви новачок і раніше не практикували цей підхід, процес може тривати до п'яти хвилин.
переглядів: 222
Чудове бурштинове повидло: рецепт приготування
Для приготування ароматного яблучного повидла, яке чудово доповнить десерти або стане ідеальним доповненням до чаю, варто скористатися цим простим рецептом.
переглядів: 251
Готуємося до холодів: утеплюємо будинок
З наближенням осені багато хто замислюється про те, як зробити своє житло теплішим і комфортнішим перед зимовими холодами.
переглядів: 616