Смачно й вишукано: Полуничне тірамісу з вершковим кремом
- полуниця - 400 г;
- цукор - 3 ч.л;
- печиво «Савоярді» - 220 г;
- вершки 33% - 500 мл;
- сир «Маскарпоне» - 500 г;
- цукрова пудра - 150 г.
Спосіб приготування полуничного тірамісу:
Полуницю миємо, обсушуємо, відправляємо у чашу блендера. Додаємо до ягід цукор за смаком та збиваємо до однорідності.
Для крему у глибоку ємність вливаємо охолоджені вершки. Збиваємо їх міксером до утворення пухкої щільної маси. Як тільки почнуть добре гуснути, додаємо пудру, сир і збиваємо до однорідного пухкого крему.
На дно форми викладаємо змочене у полуничному соусі печиво. Зверху викладаємо і рівномірно розподіляємо половину крему. Далі знову шар просоченого печива і зверху решту крему.
Даємо настоятися кілька годин в холодильнику. Прикрашаємо за бажанням й смакуємо!
смачний десерт, сезон полуниці, полуниця, що приготувати, полуничний десерт, полуничне тірамісу, споживач
На двох вулицях Рівного 25 квітня не буде води
Завтра, 25 квітня, з 09:00 до 17:00 через ремонтні роботи на водопроводі буде тимчасово відсутнє водопостачання на двох вулицях.
переглядів: 248
Ціни на газ у 2024 році не зростатимуть
Нафтогаз продовжив фіксований тариф на газ для населення на ще один рік
переглядів: 304
Як зробити так, щоб бузок довше квітнув: поради та правила догляду
Фахівці стверджують, що головним секретом його довгого свіжого цвітіння є правильний зріз.
переглядів: 274
Як міцно заснути за 10 секунд: надійний військовий метод
Цим методом користуються військові США. Виконайте кілька простих вимог, аби миттєво поринути у сон.
переглядів: 530
У Рівному можна безкоштовно записатися у бібліотеку
У Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці оголосили акцію - упродовж кількох днів можна безкоштовно отримати читацький. Це приурочили до Всесвітнього дня книги та авторського права.
переглядів: 473