Ми у Facebook
29.09.2023, 18:45

Італійське печиво «апельсин»: найпростіший рецепт

фото з відкритих джерел

Рецепт цього апельсинового печива настільки простий, що з ним впораються навіть діти, а результат здивує своїм багатим смаком та привабливим зовнішнім виглядом.

Інгредієнти:

- яйце 1 шт.
- цедра одного апельсина
- олія вершкове 110 гр.
- цукор 70 гр.
- мука 290 гр.
- розпушувач 10 гр.

1. Зняти цедру апельсина та вичавити сік. 2. У миску вершкове масло, цукор та яйце. 3. Все збити міксером. 4. Додати цедру та апельсиновий сік і ще трохи збити. 5. Додаємо частинами просіяне борошно і розпушувач заважаємо лопаткою. 6. Забираємо в холодильник на 40 хвилин. 7. Скачувати кульки приблизно з волоський горіх, обсипати кунжутом і викладати на пергаментний лист. 8. Випікаємо при температурі 180 градусів 20-25 хвилин.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ