Італійське печиво «апельсин»: найпростіший рецепт
Інгредієнти:
- яйце 1 шт.
- цедра одного апельсина
- олія вершкове 110 гр.
- цукор 70 гр.
- мука 290 гр.
- розпушувач 10 гр.
1. Зняти цедру апельсина та вичавити сік. 2. У миску вершкове масло, цукор та яйце. 3. Все збити міксером. 4. Додати цедру та апельсиновий сік і ще трохи збити. 5. Додаємо частинами просіяне борошно і розпушувач заважаємо лопаткою. 6. Забираємо в холодильник на 40 хвилин. 7. Скачувати кульки приблизно з волоський горіх, обсипати кунжутом і викладати на пергаментний лист. 8. Випікаємо при температурі 180 градусів 20-25 хвилин.

рецепт, печиво, апельсин, італійське печиво, простий рецепт, рецепт печива
Як у Рівному підписати декларацію з сімейним лікарем?

Підписати декларацію з лікарями «первинки» в закладах охорони здоровʼя Рівненської міської ради може кожен, хто ще не встиг це зробити.
переглядів: 114
Декларування доходів 2025: коли подавати декларацію, щоб уникнути штрафів?

В Україні триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом минулого року. Вона стартувала 1 січня 2025 року.
переглядів: 662
Ворог здійснив атаку на обʼєкти газової інфраструктури України

РФ завдала комбінованого удару ракетами різних типів повітряного, наземного та морського базування по об’єктах газодобувної промисловості на Полтавщині.
переглядів: 318
Знову відключатимуть світло: для кого запровадять графіки

Запроваджені обмеження діють [b]від 6 ранку до 9 вечора, [/b]але не передбачають відключення світла для населення.
переглядів: 385
На Рівненщині з 15 лютого заборонено вилов щуки

З 15 лютого на території Рівненської області починає діяти нерестова заборона на вилов щуки. Вона триватиме до 31 березня, повідомляє Рівненський рибоохоронний патруль.
переглядів: 468