Ми у Facebook
18.05.2024, 20:47

Поліцейські затримали жителя Сарненщини за низку правопорушень

П'яне водіння, домашнє насилля, зберігання зброї та підпал: 57-річного жителя міста Дубровиця помістили в ізолятор тимчасового тримання за ряд правопорушень.
Близько 17 години 16 травня працівники сектору реагування склали на нього адмінпротокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Того ж вечора дружина чоловіка поскаржилася до поліції на домашнє насильство. Під час опрацювання виклику вона повідомила про наявність вдома зброї та патронів. Поліцейські вилучили стартовий пістолет та 59 патронів до автомата.

Після цього жінка залишила будинок, який належить її дочці, і поїхала до неї. Тієї ж ночі 57-річний чоловік підпалив будинок, у якому раніше мешкали, знищивши дві кімнати та пошкодивши інші приміщення. Зловмисник втік, але його розшукали в Дубровиці за місцем проживання матері.

Під час обшуку автомобіля «Hyundai» поліцейські вилучили близько двох кілограмів бурштину. Крім того, під час санкціонованого обшуку у господарстві подружжя було вилучено близько 15 кілограмів обробленого та необробленого бурштину, що належав 37-річній жительці Дубровиці.



Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. Тривають досудові розслідування.

57-річного жителя міста Дубровиця затримали на підставі статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ