Ми у Facebook
26.05.2024, 16:30

Пиріг до чаю: готуємо простий смаколик прямо на сковорідці

Яблучний пиріг на сковороді — це ніжний та простий десерт на повсякдень. Його особливість у тому, що вам не знадобиться багато часу та навіть духовка.
Інгредієнти на 6 порцій:
Борошно пшеничне - 120 г
Молоко - 90 мл
Яблука - 2 шт.
Розпушувач - 1 ч. л.
Цукрова пудра - за смаком
Цукор - 100 г
Масло вершкове - 50 г
Яйця курячі - 2 шт.
Екстракт ванілі

Спосіб приготування:


1) У мисці змішайте яйця з цукром. Додайте молоко, розм’якшене вершкове масло, ванільний екстракт і перемішайте.
2) Всипте борошно, розпушувач і перемішайте все разом, поки не отримаєте кремоподібну і густу суміш.
3) Тим часом помийте, обсушіть, почистіть яблука і наріжте тонкими скибочками.
4) Змастіть сковороду вершковим маслом або олією, викладіть скибочки яблук та залийте зверху тісто. Готуйте на маленькому вогні під кришкою 30 хвилин.
5) Перед подачею посипте пиріг цукровою пудрою.





На правах реклами