Різдво на носі: Як приготувати смачне імбирне печиво
- борошно пшеничне - 250-260 г;
- масло - 100 г;
- цукрова пудра - 100 г;
- яйце - 1 шт;
- мед - 1 ст.л;
- какао - 1 ст.л;
- імбир мелений - 1,5 ч.л;
- кориця мелена - 1 ч.л;
- кардамон мелений - 0,5 ч.л;
- розпушувач - 1 ч.л;
- сіль - дрібка.
З‘єднати просіяне борошно, сіль, розпушувач, какао і всі спеції, перемішати.
Розтерти масло (кімн.температури) і цукрову пудру, додати мед, яйце і перемішати.
З‘єднати сухі і рідкі компоненти, замісити тісто, завернути в плівку і залишити на 1 годину в холодильнику.
Розкачати тісто (між двома листками пергаменту або на притрушеному борошном силіконовому коврику і поверх пергамент) товщиною 1 мм., вирізати формочкою пряники, перекласти на бляху застелену пергаментом та випікати в розігрітіі духовці при температурі 180 градусів 7-10 хв.
До слова, якщо бажаєте більш хрумке печиво то розкачуйте тонше, а більш м'яке то грубше.
айсинг, пряник, печиво на різдво, печиво для дітей, рецепт печива, імбирне печиво, споживач
Як залишатися молодою якнайдовше: дієві поради від спеціалістів
Медики поділилися секретом, як подовжити молодість.
переглядів: 10
Смачний обід: готуємо курячий суп з сирними галушками і горошком
Спробуйте приготувати цей суп вдома. Обіцяємо, що ваші рідні будуть в захваті!
переглядів: 1632
Пряме сполучення Рівного з Коломиєю: Що відомо про нові маршрути Укрзалізниці
6 лютого "Укрзалізниця" запускає нові зручні нічні сполучення Закарпаття та Прикарпаття зі Львовом, Києвом та Рівним.
переглядів: 350
Що приготувати на вечерю: корисні страви, які сподобаються всім
Вечеря — це не лише завершення робочого дня, а й можливість насолодитися здоровою їжею. Нижче наведені кілька простих та корисних рецептів, які допоможуть вам приготувати смачну вечерю без зайвого клопоту.
переглядів: 280
В Україні заборонили низку сайтів з піратськими фільмами: повний перелік
Національна рада збільшила список вебсайтів, що використовуються для надання доступу до медіасервісів Baskino, Filmix і HD REZKA.
переглядів: 262