Ми у Facebook
25.05.2025, 08:24

Корисний сніданок може бути смачним: шпинатні панкейки з лососем та авокадо

Фото: Shutterstock

Рум'яні панкейки вийдуть яскравими завдяки шпинату. Вони добре поєднуються зі слабосолоною рибою та авокадо.
Інгредієнти
Молоко 300 мл
Свіжий шпинат 30-40 г
Яйце 1 штука
Вершкове масло 3 ст. ложки + для змащування
Борошно пшеничне 180 г
Сіль ½ год. ложки
Цукор 1 ч. ложка
Розпушувач 3 ч. ложки
Слабосолона сьомга або форель за смаком
Авокадо за смаком
Перець чорний мелений за смаком

Приготування
1․ У блендері збийте молоко зі шпанатом, яйцем і розтопленим вершковим маслом.

2․ Борошно з'єднайте із сіллю, цукром та розпушувачем. Додайте до решти інгредієнтів і перемішайте, щоб не залишилося грудок.

3․ Сковороду розігрійте на середньому вогні і змастіть олією.

4․ Подавайте з червоною рибою, шматочками авокадо та свіжомеленим перцем.





РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ