Рецепт легкого літнього сніданку за 10 хвилин
Для приготування страви потрібні прості інгредієнти:
• два шматки цільнозернового хліба;
• 100 грамів кисломолочного сиру середньої жирності;
• один помідор;
• кілька маслин або оливок;
• натертий твердий сир;
• зелень за смаком;
• сіль, перець і краплі оливкової олії.
Хліб підсушують у тостері або на сковорідці. Сир розтирають із зеленню, сіллю та спеціями. Потім намащують тост, додають помідори, маслини, посипають тертим сиром і злегка поливають олією. Готовий тост можна запекти в духовці кілька хвилин або накрити кришкою на сковороді, щоб розплавився сир.
Цей варіант сніданку — збалансований за складом: він містить білки, клітковину, кальцій і корисні жири. Такий тост ідеально підходить для початку робочого дня, вихідного чи навіть перекусу.
Це швидке рішення для тих, хто цінує свій час і піклується про здоров’я.

Рівненський пологовий будинок чекає майбутніх батьків на День відкритих дверей

Пологовий будинок Рівненської міської ради запрошує майбутніх батьків на День відкритих дверей, який відбудеться у суботу, 19 липня, о 10:00. Це чудова нагода ознайомитися з умовами та процесом пологів, а також отримати відповіді на всі питання, що турбують майбутніх батьків.
переглядів: 51
Сало по-українськи: традиція, смак і трохи користі

Сало — це більше, ніж просто їжа. Для багатьох українців воно — символ дому, традицій, душевної гостинності й навіть національної ідентичності. Поки хтось іронізує, мовляв, без сала в Україні й хліб не смакує, ми розповімо: чому цей продукт досі залишається улюбленим, чим корисний (і коли — ні), як його їдять та з чим поєднують.
переглядів: 133
Ботулізм та літня спека: як уникнути небезпеки при споживанні риби – рекомендації фахівців

Державне агентство меліорації та рибного господарства України наголошує на важливості дотримання правил безпечного споживання риби та морепродуктів у літній період. У зв'язку зі спекою значно зростає ризик харчових отруєнь та гострих кишкових інфекцій, серед яких особливу небезпеку становить ботулізм.
переглядів: 137
Другий урожай: що посадити в липні, щоб отримати врожай до осені

Липень – не лише пора збору першого врожаю, а й чудова можливість для дачників та городників отримати "другу хвилю" свіжих овочів та зелені. На звільнених грядках, які вже віддали свої ранні весняні дари, можна знову садити культури, що дозволить насолоджуватися вітамінами до пізньої осені або навіть наступної весни.
переглядів: 135
Як врятувати речі, які пофарбувалися при пранні

Зазвичай із речами, які полиняли ми відразу прощаємося. Але насправді є декілька дієвих способів, як ці речі врятувати.
переглядів: 580
Реклама