Вступна кампанія розпочалася: РТФК НУВГП запрошує школярів!
📚 Для кого відкрито набір
- ученицям і ученикам 9–11 класів для програм фахового молодшого бакалавра, кваліфікованого робітника;
- випускникам молодших спеціалістів — для здобуття повноцінного бакалаврату.
🎯 Напрями навчання:
- автоматизація та ІТ,
- будівництво і машинобудування,
- фінанси, екологія, хімічна інженерія та інші.
✔️ Чому варто обрати РТФК НУВГП:
- вступ без необхідності проходити НМТ;
- повністю безкоштовне навчання;
- наявний гуртожиток для іногородніх;
- стипендія для успішних студентів.
🎓 Які рівні освіти:
- Бакалаврат (3 роки) — для тих, хто вже має диплом молодшого спеціаліста;
- Фахова передвища освіта (2–4 роки) — навчання на базі 9‑11 класів;
- Кваліфіковані робітники (1–3 роки) — найрізноманітніші професійні програми.
Читайте також: Запрошуємо на навчання до Рівненського технічного фахового коледжу НУВГП: вступ без НМТ, гуртожиток і стипендія
📞 Контакти:
Адреса: м. Рівне, вул. Вишиванка, 35
Телефон: (0362) 64‑34‑03
Email: tehnich‑college@nuwm.edu.ua
👉 Не втратьте шанс отримати якісну освіту за сучасними технічними спеціальностями!

Як рано з рівненського автовокзалу їдуть автобуси і маршрутки (II частина)

Літо кличе у дорогу! Тож це найкращий час, аби розширити власні горизонти і вирушити в дорогу. Й запорука хорошої мандрівки – це правильне й доцільне планування. І тут у нагоді стане розклад руху транспорту.
переглядів: 66
Рівненський пологовий будинок чекає майбутніх батьків на День відкритих дверей

Пологовий будинок Рівненської міської ради запрошує майбутніх батьків на День відкритих дверей, який відбудеться у суботу, 19 липня, о 10:00. Це чудова нагода ознайомитися з умовами та процесом пологів, а також отримати відповіді на всі питання, що турбують майбутніх батьків.
переглядів: 85
Сало по-українськи: традиція, смак і трохи користі

Сало — це більше, ніж просто їжа. Для багатьох українців воно — символ дому, традицій, душевної гостинності й навіть національної ідентичності. Поки хтось іронізує, мовляв, без сала в Україні й хліб не смакує, ми розповімо: чому цей продукт досі залишається улюбленим, чим корисний (і коли — ні), як його їдять та з чим поєднують.
переглядів: 143
Ботулізм та літня спека: як уникнути небезпеки при споживанні риби – рекомендації фахівців

Державне агентство меліорації та рибного господарства України наголошує на важливості дотримання правил безпечного споживання риби та морепродуктів у літній період. У зв'язку зі спекою значно зростає ризик харчових отруєнь та гострих кишкових інфекцій, серед яких особливу небезпеку становить ботулізм.
переглядів: 147
Другий урожай: що посадити в липні, щоб отримати врожай до осені

Липень – не лише пора збору першого врожаю, а й чудова можливість для дачників та городників отримати "другу хвилю" свіжих овочів та зелені. На звільнених грядках, які вже віддали свої ранні весняні дари, можна знову садити культури, що дозволить насолоджуватися вітамінами до пізньої осені або навіть наступної весни.
переглядів: 143
Реклама