Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

10:00 | ДТП у Острозі: загинув водій маршрутки

9 травня в місті Острог Рівненської області маршрутка сполученням "Рівне-Ізяслав" врізалася у електроопору. Одна людина загинула. Про це повідомляє інспектор сектору зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України в Рівненській області Світлана Марко.
50-ти річний водій Микола рухався зі сторони Рівного в напрямку центру міста Острог. Не впоравшись з керуванням він здійснив наїзд на електроопору. Від удару — водія через бокове вікно викинуло на землю. Після чого на нього перекинувся автомобіль. Автобус підняли, однак водія, який знаходився під ним, врятувати не вдалося. Від отриманих тілесних ушкоджень він помер на місці пригоди.
Один із пасажирів, пізніше розповів, що вони їхали не швидко, близько 60-ти км/год. Але раптом Олександр побачив, що водій різко повернув праворуч і почав рухатися прямо на електроопору. Після чого стався удар і автобус перекинувся. Окрім водія у дорожньо-транспортній пригоді постраждало ще шестеро пасажирів. П’ятеро з них з різними травмами госпіталізовані в травматологічне відділення Острозької ЦРЛ. Шоста пасажирка госпіталізована в реанімаційне відділення цієї ж лікарні. Вона отримала перелом кісток черепа, травматичну ампутацію нижньої третини лівої руки, відкритий перелом двох кісток правої руки, травматичний шок 3-го ступеня. Наразі правоохоронці встановлюють причину цієї авто пригоди.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини