Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

09:37 | Рівненський клуб спортивного бального танцю “Лінія” отримав звання “Зразковий художній колектив”

Почесне звання «Зразковий художній колектив» присвоєне днями рівненському клубу спортивного бального танцю «Лінія» під керівництвом Анни Саверської, що входить до складу Асоціації спортивного танцю України, експертною комісією Міністерства освіти та науки України.
Експертна комісія відзначила високу виконавську майстерність творчого колективу, художній рівень репертуару, активну концертну діяльність.
Творчість колективу «Лінія» відома рівнянам завдяки виступам на загальноміських заходах, як наприклад, День міста, День незалежності. Вихованці клубу постійно демонструють свою майстерність на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях зі спортивного бального танцю. Танцювальні пари клубу брали участь у найбільших польських змаганнях у Варшаві, де увійшли у десятку найкращих пар Європи.
Зараз колектив займається на базі рівненської загальноосвітньої школи №8 і налічує 60 учасників. Завдяки постійній роботі та високій результативності учасники клубу регулярно беруть участь у обласних танцювальних змаганнях, що проходять у Рівному, Івано-Франківську, Києві, Хусті, Тернополі. 7 березня клуб вітав у себе гостей із міста Хуста та Тернополя. А 28 березня цього року клуб відсвяткував свій маленький ювілей, 5-річчя успішної діяльності на мистецькому поприщі. За ці роки вдалося чимало досягнути, зарекомендувати себе на численних Міжнародних фестивалях, відвідати багато міст України, взяти участь у майстер-класах провідних українських та світових спеціалістів у галузі спортивного бального танцю. Та зупинятися на досягнутому члени колективу, за словами керівника Анни Саверської, не збираються.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини