Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

11:09 | Антимонопольний рекомендував залізниці не нав'язувати спосіб інформування вантажовласників

Зловживання антимонопольним становищем з боку ВП "Рівненська дирекція залізничних перевезень" припинило обласне відділення Антимонопольного комітету. Воно встановило, що підрозділ нав’язував спосіб, у який повідомляти вантожновласників про прибуття чи відправлення вантажів.
"До нас зі скаргою звернулося керівництво ВАТ "Томашгородський щебеневий завод", — розповів начальник першого відділу досліджень та розслідувань обласного відділення АМК Володимир Зубко. — Підприємство поскаржилося, що в договорі залізничники вказали найдорожчий спосіб повідомлення про прибуття чи відправлення вантажу — телеграфом, хоча існують ще телефон і телеграма".
Антимонопольний рекомендував Рівненській дирекції привести умови договорів на перевезення вантажів до вимог чинного законодавства. Зокрема, аби вантажовласник самостійно обирав спосіб інформування про переміщення вантажів. Виконувач обов’язків начальника Рівненської дирекції залізничних перевезень Микола Голік зазначив, що рекомендації Антимонопольного комітету залізничниками вже виконані.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини