Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

18:00 | "Рівнеоблводоканал" продовжує відключати боржників

"Рівнеоблводоканал" знову активізував роботу з відключення злісних боржників фізичних осіб. Як повідомив в. о. директора підприємства Вадим Сторожук, у першу чергу, послуг водопостачання та водовідведення позбавлятимуть тих, хто заборгував понад 3 тисячі гривень. Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної ради.
"Борг окремих споживачів сягає навіть 20 тисяч гривень. Загальна ж заборгованість, яка утворилася з 2006 року, становить в межах 10 мільйонів гривень", — уточнив Вадим Сторожук.
Крім того, на підприємстві нагадують, що з квітня "Рівнеоблводоканал" запровадив плату за повірку лічильників. Досі безкоштовна послуга, коштуватиме відтепер 9,64 гривні з ПДВ. Як пояснили на підприємстві, тариф має своє обґрунтування — його визначає не водоканал, а державне підприємство "Рівнестандартметрологія". Саме його спеціалісти проводять повірку. Також на підприємстві повідомили, що всю інформацію, яка стосується його діяльності (тарифоутворення, роботи з боржниками, аварійно-відновлювальних робіт тощо) можна знайти на офіційному сайті ОКП "Рівнеоблводоканал" http://vodarivne.com/
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини