Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

15:24 | Громадські активісти звернулися з протестом проти свавілля міліції

Сьогодні громадські активісти та активні громадяни Рівного передали громадське звернення проти свавілля міліції у канцелярію головному міліціонеру Рівненської області Олегу Сало.
Про це повідомили з громадянської мережі ОПОРА.

Більше 380 громадян поставили свої підписи під цим зверненням, чим підтримали вимоги зупинити вбивства та катування, що досить часто стали повторюватись у відділках міліції, не замовчувати такі справи і розслідувати їх з максимальною пильністю.

Копію Громадського звернення передали в прокуратуру і СБУ в Рівненській області.
Наводимо текст громадського звернення: “Ми, що нижче підписалися, жителі Рівненської області, не віримо в те, що міліція не має відношення до загадкових смертей в її службових приміщеннях. Ми вимагаємо прозорого та справедливого розслідування кожного випадку катувань та принижень у державних структурах. Також, Ми вимагаємо:
1.На найближчій нараді начальників обласних УМВС з Міністром УМВС підняти питання про покарання винних у вбивстві студента, 19-річного Ігоря Індило, в Шевченкоському райвідділі міліції м. Києва.
2.Підняти питання про притягнення до кримінальної відповідальності винуватців побиття людей на акціях солідарності, що відбулися 1 червня 2010 року в Кіровограді та Харкові. В першу чергу, вимагаємо звільнити з посади керівника Ленінського райвідділу міліції м. Кіровоград та начальника Харківського міського УМВС у Харківській області.
3.У разі виявлення фактів порушення прав громадян Вашими підлеглими, - розслідувати та карати винних максимально суворо.
4.У разі надходження до Вашого відомства інформації про можливу причетність до скоєння злочину посадової особи, члена його родини, депутата, бізнесмена чи іншої особи, яка здатна вплинути на хід слідства, - розслідувати справу з особливою ретельністю та максимальною об’єктивністю, брати справу на особистий контроль, постійно інформувати громадськість про хід розслідувань”.
ГМ ОПОРА повідомляє, що про протиправні дії правоохоронних органів, або ж їх без діяльність можна повідомляти за телефоном: 43 07 18.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини