Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

10:11 | Злочини та пригоди на Рівненщині за вихідні 2-3 червня

- Викрали водяний насос із криниці у господарстві 22-річної жительки села Орв’яниця, що на Дубровиччині. Пристрій зник у ніч на 2 червня. Проводиться перевірка, встановлюється загальна сума збитку.

- Металеві стовпчики викрали в ніч на 2 червня з будинку 55-річного здолбунівчанина. Такі ж стовпчики зникли і з будинку 64-річної пенсіонерки тієї ж таки ночі у селі Томашгород Рокитнівського району. За цими фактами триває перевірка, встановлюється сума завданого збитку.

- Викрали мобільні телефони, залишені без нагляду 22-річною мешканкою Березного та 39-річним місцевим мешканцем у одному із розважальних закладів обласного центру. Зник і фотоапарат, залишений без нагляду 26-річним рівнянином у одному із диско-барів обласного центру. Крадіжки, як правило, мали місце у темну пору доби. Суму завданих збитків підраховують, перевірка триває.

3 червня
- Викрали гаманець із грошима та документами із сумки 82-річної мешканки Рівного під час проїзду останньої у громадському транспорті. Триває перевірка.

- Покрали курей з господарства 73-річного мешканця села Стовпижин Демидівського району. Крадіжка мала місце в ніч на 3 червня близько другої години ночі. Дві кози, що належали 54-річній місцевій мешканці, викрали прямо із пасовища неподалік села Морочно Зарічненського району. Сума завданого збитку встановлюється

- Викрали стільці із літнього павільйону кафетерію у райцентрі Костопіль. Зникнення інвентарю 26-річний власник помітив близько 2 години ночі, тоді як власне крадіжка мала місце в період часу з 23 до 23.30 напередодні. Триває перевірка, встановлюється сума завданого збитку.

- Викрали автомобільне колесо, зірвавши навісний замок з підсобного приміщення за місцем проживання 28-річного мешканця села Хміль Рокитнівського району. Вживаються заходи зі встановлення зловмисників.

Про це повідомили з СЗГ УМВС.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини