Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

10:50 | «Майстри нашого міста»: стартує третій сезон профорієнтаційних екскурсій для школярів Рівного від групи компаній «РЕНОМЕ»

Починаючи з листопада 2015 року, профорієнтаційний проект «Майстри нашого міста» від групи компаній «РЕНОМЕ» стартує свій третій сезон!



Нагадаємо, що з вересня 2014 по травень 2015 року компанія провела 8 екскурсій для більш як трьохсот рівненських школярів.



Основна мета проекту – розширити світогляд, сформувати у дітей правильне уявлення про різні професії, що спрямує та допоможе їм у власному професійному виборі в майбутньому.




Для кожного заходу розробляється унікальна програма та маршрут: діти побувають на виробництві ТОВ «РЕНОМЕ – ПАРТНЕР», у головному офісі групи компаній, а також на будівництві «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД».

Основною ціллю проекту є зацікавити школярів, розширити світогляд та посприяти їхньому зваженому вибору професії у майбутньому. Під час екскурсій діти ознайомляться більш, ніж з 20 різними професіями. Про особливості роботи начальника виробництва, завгоспа, інженера-електроника, ріелтора, будівельника, кадровика, секретаря та багатьох інших фахівців вони дізнаються від працівників компанії «РЕНОМЕ».



Загалом заходи проходять динамічно та весело: школярі розважаються і водночас пізнають нове.







Світлини та яскраві дитячі емоції шукайте на сторінці проекту у facebook.

До зустрічей з учасниками третього сезону у компанії уже готові.

Профорієнтаційні екскурсії відбуватимуться:
25 листопада
23 грудня
24 лютого
30 березня
27 квітня
25 травня

Місце проведення: група компаній “РЕНОМЕ”, м. Рівне.

Більше інформації можна знайти на сайті компанії та офіційних сторінках проекту у facebook та vkontakte.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини