Ми у Facebook
27.09.2010, 12:53

У Рівному перший автокінотеатр відкрили перегонами з драгрейсингу [ФОТО+ВІДЕО]

Свято для любителів швидкості та потужних авто влаштували у Рівненському аеропорту. У неділю, 26 вересня, гонщики з п’яти міст західної України змагалися за кубок Рівного "MovieDrive". А увечері для всіх автомобілістів презентували перший у Рівному автокінотеатр "АutoMovie".

Цього року драгрейсери перегонами рівнян особливо не балували. Тому на кубок міста Рівне в аеропорт прийшло подивитись чималенько народу.
— Чесно кажучи, скучили за перегонами, торік їх проводили частіше, — розповідає рівнянин Олександр. — Тому, коли почули про перегони в аеропорту — все кинули і прийшли. Тим паче, на гонці є цікаві і потужні авто.


Кубок Рівного "MovieDrive" організували рекламна агенція "MovieMedia" та автомобільний клуб Рівного.
— До участі в перегонах зареєструвалися учасники з Рівного, Луцька, Львова, Хмельницького та Чернівців, — розповіла організатор перегонів Юлія Матушевська. — А драгрейсери змагались у 5 класах, залежно від потужності і об’єму двигуна.



У підсумку в першому класі (до 1500 см куб.) перемогу здобув Володимир Чух на ВАЗ-2108, "вісімка" Сергія Бобровницького виявилась кращою і у другому класі (до 1800 см куб.). У класі до 2500 см куб. найшвидшою стала Chevrolet Aveo Олександра Матвієнка, до 3,5 см куб — Nissan 200 CX Геннадія Паламарчука, у найпотужнішому Unlimited-класі битву швидкості виграв BMW Володимира Момонта.

Увечері на автостоянці аеропорту для автомобілістів влаштували перегляд фільму "Форсаж 4" у першому автокінотеатрі "АutoMovie".








Фото автора, відео Олега Костюкевича.





На правах реклами