Ми у Facebook
07.02.2012, 17:05

Студенти Рівненського НУВГП закрили свій університет в знак протесту проти обдиралівки

Днями радикально налаштована небайдужа студентська молодь заблокувала ланцюгами головний вхід до корпусу №2 університету водного господарства, про це зазначається у заяві, яка розміщена на сайті Реактор. Український автономний спротив.
У заяві зокрема йдеться:

"Це є відповіддю на вимагання зі студентів 500 грн., які мають, нібито, піти на сплату боргу по комунальним послугам. Безумовно, вибиті кошти будуть одразу ж роздерибанені верхівкою вузу. Це не студенти накопичили борг, але змушують платити тепер нас. Злодії та хабарники хочуть поставити нас всіх перед вибором: або ми тебе в чергове обкрадаємо на 500 грн., або відключаємо опалення і здихай від переохолодження, як вже померли десятки людей по Україні. У той же час чиновники зі студентської адміністрації купують чергові квартири, машини та знімають елітних шльондр, прості студенти вимушені терпіти холод, голод і несправедливе оцінювання.

Нам не потрібен такий універ. Тому ми його закриваємо ! Нехай самі навчаються, самі викладають і самі себе обкрадають", - повідомляється на сайті "Реактор".



Читайте також:
За борги НУВГП розраховуватимуться студенти?
Благодійні внески у НУВГП планували збирати з виховною метою
У рівненському "водніку" за "благодійні" внески купують квартири викладачам?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ