Ми у Facebook
16.02.2012, 10:48

У Рівному головні нагороди фестивалю DVERY завоювали близнючки [Фото+Відео]

Головні нагороди фестивалю DVERY-2011 завоювали близнючки

У Рівному завершився перший етап фестивалю молодого аматорського кіно DVERY. 15 лютого на малій сцені Рівненського драмтеатру нагородили кращих сценаристів. До кращих сценаріїв зняли "кінотрейлери".
Другий сезон фестивалю DVERY видався менш насиченим зірковими гостями, втім порадував учасниками. Цьогоріч у конкурсі сценаріїв змагалось уже майже 100 сценаристів.



— Це були різні сценарії як за тематикою, так і обсягом, тому обирати було непросто, - зізнався очільник фестивалю, заступник голови Рівненської ОДА Олексій Губанов.



Сценарії оцінювали брати Віталій та Дмитро Капранови, директор Рівненського драмтеатру Володимир Петрів, лідер Ot Vintа Юрій Журавель, Олексій Губанов, Володимир Оселедчик, Станіслав Чернілевський, Ігор Романов, Ігор Бутирін, Оксана Яблонська, Юрій Сорока та Михайло Іллєнко.



Найкращою представники журі визнали роботу Марини Артеменко "Не менше 50 кг". "Золоті Двері" авторка отримала за історію про те, як колись кимось вигадані стандарти можуть впливати на життя. Головна героїня сценарію не може скористатися ліфтом, бо важить менше 50 кілограмів, а вертикальний транспорт розрахований лише на "пасажирів" із більшою вагою…

"Срібними Дверима" нагородили двох конкурсантів - Домініку Домаль за сценарій "Її вії" та Оксану Артеменко за роботу "Такі щасливі…". Власниками "Бронзових Дверей" стали автор сценарію "Стриптиз" Віктор Булига та авторка роботи "Казочка на ніч, або Чаклун і Великий рудий кіт" Тамара Власова.



До церемонії нагородження оргкомітет конкурсу підготував сюрприз. Творча група у складі Юрія Журавля, Станіслава Лозовського, Дмитра Масимчука, Катерини Лапіної та Катерини Юрковської. А минулорічний призер конкурсу відеоробіт фестивалю Сергій Фадєєв за один день зняв короткометражку за роботою "Такі щасливі" про ненароджених дітей.
А тим часом стартує конкурс відеоробіт фестивалю, який триватиме до 15 червня.















На правах реклами