Ми у Facebook
30.03.2012, 15:25

Рівненську обласну раду пікетували противники гомосексуалізму та працівники іподрому [+Фото]

Одразу два пікети розгорнулися сьогодні під стінами Рівненсьої обласної ради.
Одні — здебільшого чоловіки — об’єдналися під антигомосексуальними плакатами. До рівнян долучилися їх однодумці зі Львова.



- Ми вимагаємо від депутатів прийняти рішення-звернення до Президента, голови Верховної ради, Прем’єра про недопущення в Україні так званої, гендерної політики ювенальної юстиції і пропаганди будь-якого виду гомосексуалізму різними шляхами, - зазначив представник ГО «Всеукраїнський рух батьків» Назар Блищак.



Це звернення вже підтримали Львівська міська та обласна, Іванофранківська міська та обласна, Тернопільська міська та обласна, а також Волинська обласна рада. Ініціювали його через гей-парад, який має відбутися 20 травня цього року, у Києві.



Інші пікетувальники — здебільшого жінки — вимагали дозволити розпаювати землі Мирогощанського державного сільськогосподарського підприємства та повернути на посаду колишнього керівника цього підпиємства.



Нагадаємо, ДП «Мирогощанський державний іподром» за наказом Кабінету міністрів мають реформувати у філію «Конярство України» згідно з наказом Кабміну. Натомість, селяни просять розділити територію на іподром та сільгосп підприємство.





На правах реклами