Ми у Facebook
28.05.2012, 14:05

У Рівному на велодень з "От вінта" зібралось кілька тисяч велосипедистів [Фото+Відео]

Один із наймасовіших велоднів пройшов у Рівному. Цьогоріч до проведення свята спорту долучився гурт "От вінта" та громадське об’єднання "Діти підземелля". У підсумку 26 травня на майдан Незалежності приїхало кілька тисяч прихильників двоколісного транспорту.
Традиційне свято "Велодень" організоване за підтримки обласного центру фізичного здоров'я населення Рівненщини «Спорт для всіх», нове диханя отримало завдяки творчим планам невтомного Юрія Журавля. Лідер гурту "От вінта" створив у Рівному громадську організацію "Діти підземелля", яка об'єднала більшість творчих та громадсько-активних людей Рівного.



Більше фото з Велодня у Рівному у фотогалереї.

Перші кроки діяльності організації якраз і присвятили велоспорту. Спочатку Юрій Журавель ініціював вставлення у місті оригінальних велопарковок. А у Велодень "От вінта" взагалі вирішили відіграти концерт та зняти кліп. Як наслідок еко-свято "Рівно їхати — вільно дихати" отримало не тільки спортивну, а й потужну культурно-просвітницьку складову.

У Рівному 26 травня проведуть акцію "Всеукраїнський велодень-2012"



Хоч свято й мало потужну промопідтримку, проте на надто велику кількість велосипедистів очікували не всі. Перепис прихильників двоколісного транспорту 26 травня довів протилежне. Велосипедистів у Рівному багато, і владі потрібно почати зважати на їх вимоги.

Велосипед для мера: коли Рівне стане зручним для всіх? [+Відео]



Серед учасників велосипедного руху — відомі у місті громадські діячі, митці, чиновники, міські та народні депутати. Велосипедисти від малого до старого заполонили майже весь майдан Незалежності. А святкова велоколона містом розтягнулась на декілька кілометрів.



Більше фото з Велодня у Рівному у фотогалереї.

Кожну мить свята фіксували фотографи та відеооператори, адже в цей день "От вінта" знімали новий кліп "У мене між ногами Україна". Крім живого виконання пісень гурту, гостей розважали і трюками велотріалістів, слеклайн-шоу та різноманітними конкурсами.


Захід підтримували: парк-готель "Швейцарія", ТМ "Молокія" та ПАТ "AES РівнеОблЕнерго".



Відео Олега Костюкевича.


Більше фото з Велодня у Рівному у фотогалереї.





На правах реклами