Ми у Facebook
23.08.2012, 18:13

4-6 місця. Бонапарт місцевого розливу

Ім’я: Олексій ГУБАНОВ
Посада: заступник голови Рівненської облдержадміністрації, депутат Рівненської міської ради
Вік: 35 років
Своєю нестримною творчою енергією, активністю, працелюбністю та амбіційними планами Олексій Губанов міг би позмагатися навіть з Наполеоном. У заступника голови ОДА також амплуа інтелектуала та вимогливого перфекціоніста. Однак, багато хто не в захваті від його особистих якостей. Навіть колеги по депутатському корпусу позаочі радять Олексію Володимировичу повчитись гарних манер. Невідомо, чи дослухався він до таких порад, чи вплинуло дворічне керівництво гуманітарною галуззю в області, однак своїх моральних критиків став дратувати трішки менше. У той же час теперішній гуманітарний заступник голови ОДА окреслив собі ще одну мотивацію стати ввічливішим з виборцями.

Офіційно Олексій Губанов зібрався у народні депутати по мажоритарному округу в Рівному, хоча шансів побороти головного конкурента та діючого мера небагато.

Проте весь політикум краю обговорює не цю офіційну інформацію, а чутки про можливі мерській амбіції молодого політика. Кажуть, проміжною станцією на шляху до мерства для амбіційного політика має стати посада секретаря міськради та статус виконуючого обов’язки міського голови. Мовляв, для цього завжди принциповий Губанов готовий домовлятися з "бютівцями", а керівник опозиційної фракції Юрій Запорожець обійме посаду першого заступника мера. Найцікавіше, що чинний очільник міста відновлення такої посади не спростовує, а ще невдовзі обіцяє назвати ім’я наступника. Це в той час, коли результати парламентських виборів ще не відомі. Чутки це, політична гра чи просто самовпевненість — покаже час. А тим часом не можна не зауважити, що інтуїція та стратегічні розрахунки Олексія Губанова ще не підводили.

За останній рік він записав собі чимало проектів. Усі вони були успішними, або принаймні виглядали такими у ЗМІ. Тут вам і Музей бурштину, і конкурс краси "Бурштинова корона", фестиваль кіно "Двері", цикл молодіжних форумів. Більш ніж часто "світилось" прізвище Губанова і при відновленні Пересопниці, яку він запланував перетворити на українську Мекку. Амбітні плани у заступника губернатора і щодо іншого проекту — "Волинь туристична".

Словом, як і Наполеон, Губанов мало спить, багато працює і вперто не бажає показувати заздрісникам свої слабинки. Тим паче, що найбільші його звершення ще попереду.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ