Рецепт на Різдво: тістечка з горiховим кремом
Усе обережно перемiшайте, додайте невеликими порцiями борошно, змішане з порошком для печива.
Випiкайте не менше півгодини при середнiй температурi (170-180 градусів).
Охолоджений корж розрiжте на двi половини.
Нижнiй корж збризніть молоком, змiшаним з горілкою (коньяком) та ромовою есенцією, затим змастiть кремом, приготованим з масла, жовткiв, цукрової пудри та мелених горiхiв.
Верхнiй корж змастiть кремом та посипте посіченими ножем або натертими на буряковій тертці горiхами. Відкладіть у прохолодне місце.
Перед тим, як подавати, наріжте корж на квадратні або трикутні тістечка.
ІНШІ РЕЦЕПТИ:
Найкращі рецепти: 12 пісних страв на Свят-вечір
Різдвяне печиво
Печиво "Ванільні баранці та змійки"
Торти та десерти
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 291
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 276
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 390
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 340
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 394