Ми у Facebook
06.02.2013, 14:38

На Рівненщині четверо розбійників в масках з битою напали на сім'ю

Нападники вдерлися в оселю вночі, зв'язали родину скотчем та, погрожуючи дерев'яною битою, забрали гроші та коштовності.
Про це порталу OGO.ua повідомила Олеся ШЕВЧЕНКО з Рівненського РВ.

- До чергової частини Рівненського районного відділу міліції близько четвертої години ночі зателефонувала 29-річна Людмила з села Радухівка Рівненського району, - каже Олеся Шевченко. - Жінка повідомила, що четверо осіб у масках розбили віконне скло та проникли в її житловий будинок. Зі слів потерпілої, невідомі чоловіки в масках зв’язали її та 65-річну матір Галину липкою стрічкою, а 66-річному батькові Василю наказали не рухатися. Зловмисники погрожували їм дерев’яною битою, вимагаючи коштовності та гроші. Викравши золоті вироби та три мобільні телефони, зникли з місця події.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло).

До речі, досі не розкритий розбійний напад на пластичного хірурга. У травні минулого року у селі Бармаки Рівненського району троє молодиків у масках проникли в житловий будинок місцевого жителя, лікаря, який займається приватною медичною практикою. Зловмисники, завдавши йому тілесних ушкоджень, втекли, прихопивши з собою майже 15 тисяч гривень.

А також не знайшли злочмисників, як залізли до будинку 46-річного підприємця з села Тараканів Дубенського району, розбивши скло у підсобному приміщенні.

Потерпілий розповів правоохоронцям, що п’ятеро нападників, які працювали у масках, вдерлись до його будинку близько четвертої години ранку. Намагаючись дізнатись, де зберігаються гроші, зловмисники зв’язали подружжя мотузкою, після чого нанесли чоловікові численні удари палицею по голові.





На правах реклами