Ми у Facebook
04.06.2013, 16:57

Новий головний податківець Рівненщини — із Луганська

4 червня рівненським журналістам представили в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Рівненській області Ігоря Скорікова. Головне управління Міністерства доходів і зборів утворили внаслідок реорганізації Державної податкової служби. Дізнайтесь більше про нового головного податківця!
Ігор Володимирович Скоріков народився у 1968 році в Луганську. Закінчив Луганський машинобудівний інститут, Луганську академію внутрішніх справ МВС ім. 10-річчя незалежності України, Східноукраїнський національний університет.

З 1996 року працював у податковій міліції ДПС України. У 2008–2010 роках очолював управління податкової міліції ДПА в Луганській області. У 2010– 2013 рр. – перший заступник голови – начальник управління податкової міліції Державної податкової служби у Чернігівській області.  

На запитання журналістів про те, чи прижився і чи подобається на Рівненщині, Ігор Скоріков з посмішкою відповів: «Прижився?! Звісно. Мені тут подобається, у вас тут все по-іншому».



Податковий календар на червень 2013 року

Про свого попередника на посаді головного податківця Рівненщини Віктора Башука Ігор Скоріков повідомив, що він нині очолює податкову службу Шевченківського району Києва.

Рівненські журналісти поспілкувались онлайн з головним податківцем України






На правах реклами