Ми у Facebook
24.07.2013, 15:24

"Батьківщину" на Рівненщині очолив нардеп Микола Кучерук

У середу, 24 липня, на засіданні бюро Рівненської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" представили в.о. голови обласної організації "Батьківщини" народного депутата України Миколу Кучерука.
Народний депутат України минулого скликання Юрій Прокопчук, який до того очолював обласну організацію "Батьківщини", написав заяву про "довгострокову відпустку". Вона і стала приводом для кадрової ротації. Кандидатуру Миколи Кучерука як в.о. голови Рівненської обласної "Батьківщини" вніс сам Юрій Прокопчук.

Про жодні інші кадрові зміни в керівництві рівненської "Батьківщини" під час засідання бюро оголошено не було. Тривалість "довгострокової відпустки" Юрія Прокопчука не озвучувалась.

Від столичного керівництва "Батьківщини" на засіданні був присутній народний депутат багатьох скликань, член Політради ВО "Батьківщина" Олександр Абдуллін.

Микола Герасимович Кучерук народився 29 травня 1960 року в селі Дермань Здолбунівського району на Рівненщині. Після закінчення школи розпочав свій трудовий шлях токарем на Харківському механічному заводі, звідки був призваний до лав Збройних Сил. Повернувшись з армії, Микола Кучерук працював на тракторному заводі в Рівному. У 1993 році закінчив Київський національний університет харчових технологій, здобувши спеціальність «інженер-економіст».

Як народні депутати від Рівненщини виконують передвиборчі обіцянки



З 1983 року Микола Кучерук пов'язав своє життя з Костопільщиною, пройшовши шлях від токаря до директора Костопільського заводу продтоварів, керівника торгової марки «Родина». У віці 24 років був призначений механіком заводу, в вже у 28 років був призначений на посаду головного інженера Костопільського заводу продтоварів. У 1999 році очолив підприємство. У 2001 році розширив виробничу діяльність, придбавши виробничі потужності збанкрутілого Костопільського хлібозаводу. Заслужений працівник промисловості України. Почесний громадянин міста Костопіль.



З 2005 року - член "Батьківщини". Обирався депутатом Рівненської обласної ради двох скликань. Очолював фракцію "Батьківщини" в обласній раді. На парламентських виборах 2012 року Микола Кучерук був обраний народним депутатом України по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 156 (Березнівський, Костопільський та Сарненський райони), вигравши у провладного кандидата Миколи Шершуна. У парламенті працює заступником голови Комітету з питань підприємництва, регуляторної та антимонопольної політики.

Депутатські запити нардепів-рівнян: хто, кому і скільки





На правах реклами