Ми у Facebook
30.07.2013, 16:45

Небувалий ажіотаж викликав конкурс “Моя вишиванка найкраща”

Сестрички Анюта та Марійка Мельник

Залишилося тільки 2 дні до завершення конкурсу і нам почали дуже активно надсилати фото. Сімейні фото, власноруч розроблені вишивки і багато маленьких учасників у прекрасних вишиванках. Знайомтеся маленькі українці та україночки!
Сестрички Анюта та Марійка Мельник
- Вишиванки нам подарувала мама, - розповідають сестрички. - Ми їх завжди одягаємо на свята. Для нас це не просто красивий одяг, а справжній символ України. Про вишиванки складено багато пісень і віршів. Один із наших улюблених:
“Схрестилися в узорах кольори,
У них любов, надія та розлука,
І світлі дні щасливої пори -
Безхмарне небо й материнські руки"
Наші вишиванки - найкращі, тому що мама вишила їх для нас із любов'ю.

Сестрички Анюта та Марійка Мельник
Сестрички Анюта та Марійка Мельник



Максим Тарасюк
- У свої 2,5 роки я сам вільно їжджу рисью та галопом на конику. А на посвяті у козаки я отримав чин "джури". При нагороді гетьман козацтва сказав мені такі слова "Тепер ти справжній українець і у нас з тобою єдиний батько - Бог та ненька - Батьківщина".

- Я впевнений, що моя вишиванка - найкраща, бо я не просто її вдягаю, а ношу її як справжній українець.

Максим Тарасюк
Максим Тарасюк


Олександра Григорчук - 2 роки. - Це донечка в національному українському вбранні ходила до церкви, приймати своє перше, святе причастя! Костюм шили та моделювали самі, - розповідає мама Людмила. - Впевнена, що моя маленька україночка вразить усіх своєю вишиванкою!

Олександра Григорчук
Олександра Григорчук


Уляна Самчук - маленька красуня і кохана донечка. Вишиванка Уляни - подарунок бабусі до Дня Незалежності. Батьки дівчинки впевнені, що красу та звичаї, любов до рідної країни потрібно прививати з дитинства.

Уляна Самчук
Уляна Самчук


Чи з'явиться фото когось із наших маленьких учасників на обкладинці газети “ОГО”, дізнаємось згодом. Адже наш конкурс - триває, і попереду - не лише знаймоство з новими учасниками, а й інтернет-голосування!

ФОТОГАЛЕРЕЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ

А ВСІМ учасникам нагадуємо, що вони зможуть продефілювати подіумом, що буде сконструйовано до Дня Незалежності на центральному майдані Рівного. Адже того дня з ініціативи міської влади Рівного о 16 годині тут відбудеться загальноміська акція "Моя маленька вишиванка", до якої долучаємось і ми.

Щоб взяти участь у конкурсі "Моя вишиванка найкраща", надішліть на електронну адресу olia_r31@mail.ru одне фото, на якому ви, ваші друзі чи родина одягнуті у вишиванку чи вишиту сукню. Вимоги до фото: фото у повний зріст, формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе (хто ви, чим займаєтесь) або про вашу вишиванку.

Учасники конкурсу “Моя вишиванка найкраща” продефілюють на майдані Незалежності у Рівному!

Надсилаючи фото з дитиною ви автоматично даєте згоду на його публікацію у ЗМІ. До речі, якщо у вас є вишиті шкарпетки, купальники, одяг для вашого домашнього улюбленця — це також тільки вітається!

Нагадаємо, що фото на конкурс ми приймаємо до кінця місяця, а з 1 серпня на порталі OGO.ua розпочнеться інтернет-голосування. І напередодні Дня Незалежності ми дізнаємось, хто з наших конкурсантів потрапить на обкладинку газети "ОГО" і з гордістю скаже: "Моя вишиванка - найкраща!"

ПАРТНЕРИ КОНКУРСУ











На правах реклами