Ми у Facebook
08.08.2013, 15:38

Рекорди вступу-2013 на Рівненщині: 69 абітурієнтів на одне місце

Названо найбільш популярні спеціальності серед абітурієнтів Рівненщини за підсумками вступної кампанії-2013. Дізнайтесь, у яких вишах і на які спеціальності цьогоріч був найбільший конкурс!
Національний університет водного господарства та природокористування - “Геодезія, картографія та землеустрій“ – 13,7 чол./місце. Найменшу кількість заяв подано на спеціальність “Охорона праці” – 7,1 чол./ місце.

Національний університет „Острозька академія” - “Облік і аудит “– 69 чол./ місце, “Країнознавство” – 36 чол./місце, “Правознавство” – 36 чол./місце. Найменшу кількість заяв подано на спеціальність “Філософія” – 10 чол./ місце.

Рівненський державний гуманітарний університет - „Дошкільна освіта ”- 15,6 чол./місце та „Політологія” - 23,4 чол./місце. Найменше заяв подано на спеціальності: “Технологічна освіта” 4,2 чол. /місце та „Музичне мистецтво” (за видами) – 3,6 чол./місце.

ЗНАЙДІТЬ СЕБЕ У РЕЙТИНГОВИХ СПИСКАХ УНІВЕРСИТЕТІВ РІВНЕНЩИНИ!

У ПВНЗ “Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука” найбільше заяв подано на спеціальність “Здоров’я людини”, найменше - “Прикладна математика”, повідомляє веб-сайт управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації.

Вступ-2013: розпочинається "третя хвиля" зарахування

У Рівненському інституті слов’янознавства Київського славістичного університету найбільше заяв було подано на спеціальність „Психологія”, найменше - на спеціальність „Міжнародна інформація”.





На правах реклами