Ми у Facebook
06.09.2013, 11:31

На "1+1" глядачі виберуть нову "ВІА Гру": чи будуть серед них рівнянки

Сьогодні, 6 вересня, поки одна частина глядачів буде вболівати за збірну України, яка гратиме у Львові проти Сан-Марино, інша частина о 21.00 прикипить перед екранами каналу "1+1".
Тут стартує унікальний музичний телевізійний реаліті-проект "Хочу у ВІА Гру".

Декілька тисяч претенденток з чотирьох країн - України, Росії, Білорусі та Казахстану - почнуть боротьбу за право бути новими солістками "ВІА Гри". Чи скористалися рівнянки шансом стати учасницею найпопулярнішого жіночого гурту - побачимо у телешоу.

Ведучі шоу - актор і продюсер Володимир Зеленський і Віра Брежнєва. "Хочу у ВІА Гру" - не просто розважальне шоу, це проект, який покаже закулісся шоу-бізнесу і розповість про те, як з простих дівчат створюють мега-зірок. Тут все, як у житті: жорстка конкуренція, обмежений час, щоб проявити себе, найскладніші творчі завдання, непідробні емоції.



До участі в проекті були допущені всі бажаючі дівчата. І якщо на передкастингах прослуховуванням займалася редакторська група, то усіх, хто потрапив на фінальний кастинг, оцінить особисто Костянтин Меладзе. У якості його помічників-експертів виступлять актор Ігор Верник та екс-учасниці "ВІА Гри" Альбіна Джанабаєва, Альона Вінницька, Анна Сєдокова, Надія Мейхер, Меседа Багаудінова та Санта Дімопулос.



Після кастингів шість колишніх учасниць групи стануть наставницями для претенденток у "ВІА Гру". У кожної буде тріо, для якого їм треба буде підбирати репертуар, працювати над сценічним образом і пройти усі складнощі подальшого відбору.

За матеріалами ТСН.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ